Ben i Marin
twitter/crvenazvezdafk
El Fardu Ben

FK Crvena zvezda

El Fardu Ben, Foto: FK Crvena zvezda

* Uveo je Zvezdu u Ligu šampiona prošle godine

* Njegova dva gola protiv Salcburga navijači neće zaboraviti

* Bio je motor ekipe prošle sezone 

Mohamed El Fardu Ben posle revanša sa Jang Bojsom više neće biti fudbaler Crvene zvezde!

Ofanzivni vezista Zvezde, dogovorio je trogodišnju saradnju sa jednim klubom iz Emirata čije ime se još drži u tajnosti.

Kako piše “Sportski žurnal”, crveno-belima će pripasti obeštećenje od 2.200.000 evra što je odlična cifra za igrača koja je ušao u četvrtu deceniju života.

Voždovac predstavio novog fudbalera sa zavidnim iskustvom!

AUTOR: Zvanični sajt/M.D DATUM I VREME: 22.08.2019. 16:35 Priliku da vide novo pojačanje na delu navijači Voždovca će imati već ove subote od 20 časova!

Ime kluba i dalje se drži u tajnosti, ali je isplivala informacija da će reprezentativac Komora put Bliskog Istoka, gde ga čeka trogodišnji ugovor, krenuti posle utorka i druge utakmice sa švajcarskim šampionom.

Ostaje da se vidi da li će Ben još jednom istrčati na teren "Rajka Mitića", da otpozdravi navijače, pošto se nije skroz oporavio od povrede, pa ga u Bernu zbog toga nije bilo u protokolu.

Ukoliko ga ne bude na terenu, poslednji nastup u crveno-belom dresu ostaće mu duel protiv Kopenhagena u Beogradu (1:1).

Ben je u Zvezdu stigao januara 2018, kada je potpisao ugovor na dve i po godine. U 65 utakmica dao je 35 golova i imao 18 asistencija. Sa Zvezdom je osvojio dve titule prvaka Srbije.

Zauvek će ostati u srcima crveno-belih, pošto je bio ključan igrač za ulazak u Ligu šampiona! U prošlogodišnjem plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona postigao je u revanš meču dva gola protiv Salcburga i uveo Zvezdu u najelitnije takmičenje!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda