Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je akciju koja je danas završena započela 1. februara, a od tog dana je Servis za članstvo ovim povodom posetilo preko 600 najvernijih navijača koji su dobili simboličnu nagradu. Crvena zvezda je zaključno sa današnjim danom završila dodelu „zlatnih“ članskih kartica, kojima je odala priznanje navijačima koji su preko deset godina članovi kluba i time im se zahvalila na lojalnosti.

Predsednik kluba istakao je da je članstvo veoma važno za klub i pozvao sve navijače da se učlane i na taj način postanu deo Crvene zvezde.

-Ovo je bila velika prilika da Zvezda istakne značaj kontinuiteta članstva našeg kluba. Članovi koji su deset godina bili uz klub, ima ih verovatno mnogo više nego što ih je dobilo ova lepa priznanja, dobili su zaista vredan znak pažnje od Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Ovo je jedan bitan faktor progresa našeg kluba, jednog od najvećih u našoj zemlji. Želimo da podstaknemo da svaki zvezdaš formalno postane član, time što će doći, učlaniti se i platiti godišnju članarinu. Sam član kluba bi trebalo da bude veoma važan za klub, jer se na taj način zauvek vezuje za Crvenu zvezdu – rekao je Svetozar Mijailović.

Zvezda će, naravno, u budućnosti nastaviti da nagrađuje svoje najvernije navijače, na razne načine i time im se zahvaliti na neprestanoj podršci koju pružaju našem klubu.

PROČITAJTE JOŠ: