Crvena zvezda - Šabac, vaterpolo
VSS
Crvena zvezda - Šabac, vaterpolo

VSS

Crvena zvezda - Šabac, vaterpolo, Foto: VSS

U drugoj utakmici finala plej ofa prvenstva Srbije Crvena zvezda je na svom bazenu pobedila Šabac 7:5 i tako izborila majstoricu koja će 5. juna biti odigrana u Šapcu. Prvi susret je dobio Šabac 8:5.

Grb Veslačkog saveza Srbije

VSS

Crvena zvezda je bila borbenija, sa više želje, od samog početka. Odličnom odbranom držala je šabačke strelce daleko od svog gola. Gosti su poveli u 3. munutu preko Lukića da bi Zvezda u seriji preko Šulca i dva puta Vasića povela 3:1 početkom drugog dela. Do poslednjih sekundi prvog poluvremena nije bilo gola, kada je Lukić, lepim udarcem smanjio na 3:2. Bio je to gol Šapca posle skoro 14 minuta.

Ljubomir Obradović

Alo/M.Metlaš

Obe ekipe su loše igrale sa igračem više. Zvezda je bila daleko bolja u trećem delu, golovima Šulca je povela 5:2 ali je nadu gostima vratio Rogač osam sekundi pred poslednji deo.

PROČITAJTE JOŠ:

Toholj je u prvom napadu u poslednjoj četvrtini smanjio na 5:4. Možda ključni momenat je bio sredinom tog dela kada je Šabac iz izgledne prilike propustio igrača više a u kontri je Radović pogodio za 6:4. Još jednom se Šabac približio preko Petrovskog (1,51 do kraja), da bi tačku stavio Ilić golom 25 sekundi do poslednjeg zvuka sirene.