Redovi na blagajnama stadiona Rajko Mitić
FK Crvena zvezda
gužva ispred stadiona

FK Crvena zvezda

gužva ispred stadiona "Rajko Mitić", Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je odredila cene paketa ulaznica za grupnu fazu Lige šampiona u kojoj će naš klub odmeriti snage sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom.

PROČITAJTE JOŠ:

Paket uključuje karte za sva tri meča koji će biti odigrani na Stadionu "Rajko Mitić" a cene su sledeće:

Sever: 12,000 dinara,
Jug: 12,000 dinara,
Istok bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 24,000 dinara,
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 30,000 dinara,
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 30,000 dinara,
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 36,000 dinara,
VIP zapad: 60,000 dinara,
VIP 1: 90,000 dinara,
VIP Galerija: 90,000 dinara.

ispred stadiona

Alo

ispred stadiona "Rajko Mitić", Foto: Alo

Plaćanje je moguće gotovinom i platnim karticama a s obzirom da se radi o paketima karata za tri utakmice klub je omogućio i kupovinu karata na rate platnim karticama.

U fazi pretprodaje koja počinje u ponedeljak 9. septembra i traje do nedelje 15. septembra 2019., karte mogu kupiti samo vlasnici sezonskih karata za tekuću sezonu kao i aktivni članovi kluba koji poseduju novu člansku kartu sa grbom sa tri zvezdice. Članovi kluba sa važećom članarinom koji nemaju novu člansku kartu mogu je besplatno dobiti u prostorijama Servisa za članstvo.

Svim vlasnicima sezonskih karata uključujući i porodične karte, automatski će biti napravljene rezervacije u sistemu za "njihova" mesta uz popust od 50% na cenu karte određene za taj sektor. Ove rezervacije se ne odnose na vlasnike besplatnih i sponzorskih sezonskih karata.

Dodatno, vlasnici sezonskih karata mogu kupiti još jedan paket karata po punoj ceni uz ostvarivanje prioriteta za kupovinu karata u istom sektoru za koji važi sezonska karta, naravno sa idejom da se omogući kupovina paketa karata za mesto pored onog na koje glasi sezonska karta gde god je to moguće.

Crvena zvezda

EPA/Peter Schneider

Crvena zvezda, Foto: EPA/Peter Schneider

Zbog ograničenog kapaciteta, vlasnici sezonskih karata za VIP Zapad ne mogu kupiti dodatni paket u tom sektoru. Iz tog razloga biće omogućena promena sektora ili tribine pri čemu bi ostao važeći princip da vlasnik sezonske karte jedan paket kupuje sa 50% popusta a drugi po punoj ceni. Ova mogućnost je na raspolaganju i vlasnicima sezonskih karata za sve ostale tribine i sektore.

Svi aktivni članovi kluba mogu kupiti po jedan paket karata po punoj ceni za tribinu po izboru u skladu sa raspoloživošću u momentu kupovine. Ova mogućnost važi i za već pomenute vlasnike sezonskih karata koji praktično mogu kupiti do tri paketa karata - dva na račun sezonske karte (jedan sa popustom od 50% i jedan po punoj ceni za taj sektor) i jedan na račun članske karte za tribinu po izboru.

Pravo preče kupovine važi za sve kategorije članstva uz napomenu da članovi iz kategorije Junior kartu mogu kupiti samo ukoliko istovremeno kartu kupuje i član iz kategorije Standard, odnosno punoletna osoba u skladu sa važećim zakonima.

Sve rezervacije i pravo preče kupovine na način kako je to opisano gore važe do nedelje 15. septembra. Slobodna prodaja paketa karata za Ligu šampiona za kupce koji nisu članovi kluba kreće u ponedeljak 16. septembra.

Strahota, horor i skandal na meču Dinama i Hajduka! Reakcija hrvatske javnosti NEVEROVATNA

AUTOR: jutarnji.hr/S.M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 09:41 - 01.09.2019. 09:47 Klasika. navijači Hajduka, Foto: Tanjug/Nigel French Veliki derbi hrvatskog fudbala između Hajduka i Dinama nije mogao da prođe bez incidenata i poziva na ubijanje Srba. "Torcida" je tokom drugog poluvremena na severnoj tribini "Poljuda" napravila bakljadu zbog koje je utakmica na kratko bila prekinuta.

Prodaja karata će biti moguća na blagajni stadiona kao i putem interneta - sve pojedinosti vezano za radno vreme blagajne i mogućnosti onlajn prodaje će biti objavljene tokom ove nedelje.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!