Mateo Garsija
twitter/twitter/MarkovicNeb
Mateo Garsija

twitter/MarkovicNeb

Mateo Garsija, Foto: twitter/MarkovicNeb

Delovalo je da je dogovor između Argentinca i Crvene zvezde veoma blizu kraja, ali je došlo do komplikacija.

Poznato je da ofanzivca Las Palmasa želi da u svoje redove dovede i Olimpijakos, koji je upoznat sa veštinama ovog igrača pošto je igrao na pozajmici u Arisu.

NIJE ŠALA, želi pasoš Srbije! Otkrio kome je najviše dužan!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 10:07 Voli ovu zemlju! Boaći, Foto: Printscreen Youtube/Crvena zvezd * Za Zvezdu je odigrao 47 utakmica i postigao 40 golova * Bio je član Juventusa * U Zvezdu je došao 2017. Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći, izjavio je da želi da dobije srpski pasoš i da ima dvojno državljanstvo.

Grčki klub je finansijski veoma moćniji od srpskog šampiona, pa ne čudi što žele da pokvare planove Zvezdi.

Urednik tamošnjeg portala "Sporttime.gr" Gerasimos Manolidis je na svom Tviter nalogu objavio da je Olimpijakos povećao svoju ponudu kada je video da je Garsija došao u Beograd.

Atinjani su nudili godišnju platu od 650.000 evra, ali sada je ta ponuda još veća. Zvezda je morala da odgovori na ovu ponudi, i prema nazvaničnim saznanjima ponudila je Argentincu od 500.000 evra za prvu sezonu, uz povećanje zarade za svaku sledeću godinu koju provede na Marakani. 

Ronaldo je bio egoista u svlačionici, uvek je bio u blizini ogledala, nekada je provodio ceo dan ispred njega!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 08:29 Otkrio kako je Bekam zaradio masnicu na oku! Dijego Forlan, Foto: Profimedia * Dijego Forlan je nastupao za Mančester junajted u periodu od 2002.-2004. * Za to vreme odigrao je 63 utakmice i postigao 10 golova * On je najbolji igrač Svetskog prvenstva 2010.

Međutim, zbog novih dešavanja u Atini, to je morala da poveća za još 50.000 evra.

Pošto dogovor nije postignut, nova runda razgovara se očekuje danas, ali Zvezda ima problem sa vremenom pošto želi da registruje Garsiju za dvomeč sa Jang Bojsom u plej-ofu za Ligu šampiona, a rok za to je ponedeljak.

Bivšeg stratega Partizana predstavili kao novog trenera kluba, a potom mu doveli zamenu sledećeg dana, ni manje ni više nego drugog SRBINA!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 09:13 Zaista nesvakidašnja situacija! Aleksandar Stanojević, Foto: Profimedia * Sa 36. godina postao je najmlađi trener u istoriji Partizana * Vodio je crno-bele od 2010.-2012. * Uspeo je da uvede Partizan u Ligu šampiona Brojni mediji su preneli da je nekadašnji strateg Partizana, Aleksandar Stanojević, preuzeo ekipu egipatskog Zamaleka, ali došlo je do preokreta kakvog uglavnom ima na filmovima.

Kao Zvezda, i Olimpijakos igra u plej-ofu za elitno takmičenje, a očekuje ga dvomeč sa ruskim Krasnodarom. Jasno, Garsija bi radije da zaigra za klub koji učestvuje u Ligi šampiona, a u ovom trenutku nije poznato da li će i ko od crveno-belih učestvovati tamo.

Las Palmas i Zvezda su se već dogovorili oko obeštećenja. Ako Garsija pristane da dođe, Španci će dobiti 1.800.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu