Superliga
Promo
Vladan Milojević

AP

Vladan Milojević, Foto: AP

Zvezda je teškom mukom slavila protiv Mačve (2:1) u prošlom kolu i sada ide ekipi koja se grčevitom bori za opstanak, u Bačku Palanku, gde je prethodni susret na tom stadionu jedva izborila remi (2:2). Crveno-beli hoće da zadrže solidan razmak od sedam bodova u odnosu na drugoplasirani Radnički, koji u Šapcu juri čak 12. uzastopni trijumf u Superligi.

PROČITAJTE JOŠ:

Savo Milošević

FK Partizan

Savo Milošević, Foto: FK Partizan

Interesantan duel očekuje se i u Humskoj jer crno-beli protiv Čukaričkog traže prvu pobedu u prvenstvu posle pet utakmica, među kojima su četiri poraza u jednom od najlošijem nizu u istoriji kluba.

Rokada na klupi, odnosno dolazak Sava Miloševića, nije razmrdao tim u Kruševcu, ali se sada pruža prilika da se to učini protiv "brađana".

Meč sa velikom pažnjom biće i u Surdulici između Radnika i Vojvodine u direktnom sudaru za plej-of, kao i mali beogradski duel Rada i Voždovca na Banjici u borbi za opstanak.

Raspored utakmica: Zemun - Spartak (16 sati), Rad - Voždovac (16), Bačka - Crvena zvezda (17), Mačva - Radnički Niš (18), Proleter - Dinamo (18), Radnik - Vojvodina (18), Partizan - Čukarički (19)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо