Sadio Mane
EPA-EFE/PETER POWELL
Sadio Mane

AP Photo

Sadio Mane, Foto: AP Photo

Jedan od najboljih fudbalera Liverpula Sadio Mane prisetio se siromaštva kao dečak u Senegalu i poručio da ga je život naučio da bude ponizan.

On je otkrio da je u detinjstvu često gladovao i da sada, kada ima mnogo novca kao vrhunski fudbaler, neće da ga iskoristi za veliki luksuz.

BONUS VIDEO:

"Zašto bih sada imao 10 ferarija, 20 dijamantskih satova ili dva aviona? Šta bi te stvari učinile za mene i svet? Bio sam gladan, zato sam morao puno da radim na terenu. Prošao sam teško vreme, igrao bosonog fudbal, a nisam imao ni obrazovanje. Sada, zahvaljujući fudbalu, mogu mnogima da pomognem", rekao je Mane za senegalski "Nsemwoha".

Mane je već u domovini finansijski pomogao da se sagrade škole i stadioni, ali i porodicama u ekstremnom siromaštvu.

Sadio Mane

EPA-EFE/PETER POWELL

Sadio Mane, Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Okrio je i da daje 70 mesečno porodicama u veoma širomašno regionu Senegala.

"Ne želim da pokazujem luksuzne automobile, putovanja i avione. Preferiram da neki ljudi dobiju malo onoga što mi je život pružio", zaključuje 27-godišnji krilni napadač prvaka Evrope.

Otkako je Novak uradio jednu stvar, nisu to mogli da podnesu! "Uzela sam krst i molila se Bogu..."

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 17.10.2019. 11:37 "Ne znam, i ja patim zbog toga..." Dijana o Novaku Đokoviću, Foto: Youtube printscreen Majka Novaka Đokovića, Dijana, dala je intervju za "GQ Indija" u kojem je, između ostalog, pričala i o vimbldonskom finalu i odnosu navijača prema njenom sinu.

Mane je prošle sezone dao veliki doprinos na terenu Liverpulu za osvajanje trofeja Lige šampiona, a i ove je sjajno startovao u svih osam pobeda u Premijer ligi.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Kolarov posle utakmice Srbije i Paragvaja