Aleksandar Dragović
EPA
Aleksandar Dragović

EPA

Aleksandar Dragović, Foto: EPA

Iako je u prvi mah delovalo da je posao već završen, dolazak Aleksandra Dragovića (29) u Crvenu zvezdu još uvek je na "dugačkom štapu". Kako piše "Informer", crveno-beli su spremili 500.000 evra za reprezentativca Austrije. Međutim, on ima daleko unosnije ponude od Dinama iz Moskve, odnosno Parme.

Da li Zvezda treba da dovede Dragovića?

 

Isti izvor piše da je Zvezdan Terzić išao u Dubai kako bi se sastao sa Dragovićevim menadžerom Mariom Mamićem.

- Mamić i Terzić su se sreli nekoliko puta u Dubaiju i pregovarali o Dragovićevom transferu. Njegov ugovor s Leverkuzenom ističe u junu, tako da bi već sad mogao da potpiše predugovor s nekim drugim klubom. Prva želja mu je Zvezda, a čelnici kluba s "Marakane" bi ga vrlo rado angažovali. Ono što bi moglo da pokvari posao je novac, jer igrač ima i druge ponude, koje su finansijski jače. Zvezda može da ponudi pola miliona godišnje i određeni bonus prilikom potpisivanju ugovora. Praksa je i da menadžeri dobiju proviziju za obavljen posao i pitanje je da li Zvezda može sve to da isprati - objašnjava izvor "Informera".

Aleksandar Dragović

EPA

Aleksandar Dragović, Foto: EPA

Ono što je dobro po Zvezdu u celoj priči jeste činjenica da Dragović ne želi u Rusiju.

- Dragović je već igrao u Ukrajini za kijevski Dinamo i nema želju da ide u taj deo Evrope. Ne zanima ga Rusija. U Zvezdi se nadaju da će Terzić uspeti da ubedi Mamića da smanji svoju proviziju, ali i Dragovića da pristane na nešto manju platu od one koju bi mogao da dobije u nekom drugom klubu. Ne ide glatko, ali Zvezda je i dalje u igri - opisuje izvor.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: