Nikoslav Bjegović je igračku karijeru zavšio u Švajcarskoj
Privatna arhiva
Nikoslav Bjegović

Privatna arhiva

Nikoslav Bjegović, Foto: Privatna arhiva

Nikoslav Bjegovic fudbalsku afirmaciju doživeo je kao fudbaler OFK Beograda, novosadske Vojvodine u kojoj je bio i kapiten, a pamte ga i navijači Crvene zvezde. Bio je član sjajne generacije za koju su igrali Dejan Stanković i Perica Ognjenović, a sada je ekskluzivno govorio za portal Alo. Najpre smo ga upitali da nam prokomentariše nedavne susrete Crvene zvezde i Jang Bojsa.

Vratiću se bolji i jači!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.09.2019. 21:06 Jovičić je u finišu utakmice protiv Helsinkija doživeo tešku povredu ukrštenih ligamenata. Branko Jovičić na utakmici protiv HJK Helsinkija, Foto: Tanjug/AP, Darko Vojinović Branko Jovičić uspešno se oporavlja od povrede ukrštenih ligamenata. Odličnim igrama Jovičić je započeo novu sezonu.

"Crvena zvezda je daleko bolje igrala u gostima nego što je igrala na Marakani, verovatno je to bilo taktički jer je imala pozitivan rezultat iz prve utakmice iz Švajcarske. Crvena zvezda je drugu godinu zaredom u Ligi šampiona, mislim da je to super i sjajno i da je Zvezdi mesto među velikanima. Zvezda je bila miljenik sreće igrači su izgarali na terenu, a sreću treba i zaslužiti. Treba pohvaliti i rukovodstvo kluba, stručni štab i navijače".

Popust na cene paketa karata za Ligu šampiona i za članove!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.09.2019. 19:41 Ovaj popust se odnosi samo na jedan paket karata koji kupuju aktivni članovi koji nisu vlasnici sezonskih karata. gužva ispred stadiona "Rajko Mitić", Foto: FK Crvena zvezda Na inicijativu članstva, FK Crvena zvezda odlučio je da svim članovima koji su na današnji dan, 4.

Zvezdu sada očekuje teška grupa, kakve su joj šanse?

"Svaki bod u grupi je zlaata vredan. Neće biti lako, Zvezda mislim da najviše pažnje treba da posveti utakmicama u Beogradu i mislim da tu može da otkine bod, tri boda ja bih voeo, ali neće biti lako. Mislim da će Zvezda voditi bitku za treće mesto i da može iznenaditi Olimpijakos", smatra Bjegović koji je iskoristio priliku i da pohvali učinak Partizana.

"Jedva čekam da debitujem i osetim atmosferu koju prave navijači Crvene zvezde" (FOTO)

AUTOR: Alo.rs / S.I. DATUM I VREME: 04.09.2019. 12:16 Novo pojačanje Crvene zvezde, krilni napadač Radživ van la Para, stigao je u Beograd i uzbuđen je zbog igranja u crveno-belom dresu. Radživ van la Para, Foto: Foto Facebook / FK Crvena zvezda Crvena zvezda je okončala letnji prelazni rok angažovanjem Radživa van la Para koji je u srpski klub stigao iz Hadersfilda.

"Sjajno je sto imamo dva predstavnika u Evropi ove jeseni. Mislim da je i Partizan zasluženo prošao u drugnu fazu".

Neizbežno pitanje za našeg sagovornika bila je i predstojeća utakmica reprezentacija Srbije i Portugalije.

PROČITAJTE JOŠ:

"Neće biti laka utakmica u subotu. I jednima i drugima je stalo do pobede. Što se tiče Srbije tu nema mnogo kalkulacija, Srbija mora da pobedi jer po meni čak i bod je ravan porazu. Imamo sjajne igrače, ima i Portugalija, ali bilo bi lepo da sevne levica Tadića i da ona presudi. Verujem da če biti pune tribine i da će se dati podrška reprezentaciji", zaključio je Bjegović. 

BONUS VIDEO:

Gost ALO: Selektor Ljubiša Tumbaković o šansama za plasman na EP!