Crvena zvezda
Alo!/M. Metlaš
Crvena zvezda

Alo!/M. Metlaš

Crvena zvezda, Foto: Alo!/M. Metlaš

 

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedom (3:0) nad Radom nastavili niz sjajnih rezultata u Superligi i ostali u društvu malog broja evropskih klubova koji ne znaju za poraz u domaćem prvenstvu.

PROČITAJTE JOŠ:

Slavlje, 24. u aktuelnoj sezoni, donelo je šampionu Srbije 75. bod i novi korak ka odbrani titule. Osim bodovne satisfakcije, trijumf na Banjici je očuvao niz nepobedivosti crveno-belih koji su jedan od četiri kluba u Evropi bez poraza ove sezne u prvenstvu.

Pored izabranika Vladana Milojevića, za poraz još ne znaju Slovan iz Bratislave (19 pobeda i četiri remija), PAOK (22 pobede i tri remija) i Makabi Tel Aviv (21 pobeda i 6 remija).

Crvena zvezda - Vojvodina, Marko Marin

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda - Vojvodina, Marko Marin, Foto: FK Crvena zvezda

Društvo nepobedivih proteklog vikenda napustio je Juventus porazom, a Crvena zvezda može da se pohvali i najboljim procentom osvojenih bodova među nepobedivima.

Klub iz Ljutice Bogdana osvojio je 75 od 81 mogućeg boda, odnosno 92,5% bodova koji su bili u opticaju. PAOK ima za nijansu slabiji učinak sa tačno 92%, Slovan je na 88% uspešnosti, dok je Makabi najčešće remizirao i tako osvojio 85% bodova.

Crvena zvezda

Alo!/M. Metlaš

Crvena zvezda, Foto: Alo!/M. Metlaš

Zvezda je najbolji tim i kad se pogleda trenutna forma imajući u vidu da je bolji učinak od crveno-belih u poslednjih 20 susreta do početka ove nedelje imala samo La Fiorita, ali je remijem sa Libertasom ekipa iz San Marina prepustila tron šampionu Srbije i sad gleda u leđa crveno-belima u društvu PAOK-a, Juventusa i PSŽ-a.