TSC iz Bačke Topole i Vojvodina
TANJUG/ JAROSLAV PAP/ bk
TSC iz Bačke Topole i Vojvodina

TANJUG/ JAROSLAV PAP/ bk

TSC iz Bačke Topole i Vojvodina, Foto: TANJUG/ JAROSLAV PAP/ bk

U subotu i nedelju igra se 6. kolo Superlige Srbije u fudbalu, a u centru pažnje, u odsustvu "večitih" rivala, biće vojvođanski derbi Proleter - Vojvodina i meč Radničkog i Spartaka u Nišu na debiju novog trenera Milorada Kosanovića.

Grujić i Veljković moraju da budu strpljivi!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 23.08.2019. 16:52 - 23.08.2019. 17:02 Srbiju u septembru očekuju dueli protiv Portugalije i Luksemburga. Marko Grujić, Foto: EPA/Hayoung Jeon Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je že da je Marko Grujić na njegovom radaru, ali da se za mečeve protiv Portugalije i Luksemburga opredelio za iskusnije igrače.

Kosanović je nasledio smenjenog Sima Krunića i priliku da vrati Radnički na pobednički put imaće protiv Spartaka na Čairu, dok njegov kolega Nenad Lalatović sa Vojvodinom gostuje bivšem klubu i namerava da i posle tog duela ostane na vrhu.

Tumbaković: "Situacija u kvalifikacionoj grupi je i dalje pod kontrolom"! (FOTO)

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 23.08.2019. 16:25 - 23.08.2019. 16:31 Srbija dočekuje Portugaliju 7. septembra na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije igra u Luksemburgu.

Novosadsku "Staru damu" zaustavio je TSC iz Bačke Topole u prošlom kolu (2:2), sa kojim deli čelnu poziciju uz bolju gol razliku, a sada ima priliku da se dodatno "odlepi" od Crvene zvezde i Partizana, koji su drugi put ove sezone odložili utakmice pred evropska iskušenja, sada protiv Čukaričkog i Radnika. U ostalim susretima igraju novajlije u ligi TSC i Inđija, Rad čeka "fenjeraša" Mačvu, Napredak gostuje u Ivanjici Javoru, a Mladost na "krovu" Voždovcu.

PROČITAJTE JOŠ:

Raspored utakmica 6. kola:

subota:

Javor - Napredak Kruševac (20)

Proleter - Vojvodina (20)

Rad - Mačva Šabac (20)

Voždovac - Mladost Lučani (20)

Nedelja:

Radnički Niš - Spartak Subotica (18.30)

TSC Bačka Topola - Inđija (20)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо