Filipo Falko
EPA
Filipo Falko

EPA

Filipo Falko, Foto: EPA

Fudbalski klub Crvena zvezda od ovog četvrtka jači je za novog Italijana. U pitanju je Filipo Falko (28) koji se gotovo mesec dana pominjao kao pojačanje crveno-belih. Ofanzivni vezista Lećea zadužiće opremu šampiona Srbije do kraja nedelje.

Da li je dovođenje Falka dobar potez Zvezde?

 

Kako piše italijanski "Skaj sport" Zvezda i Leće su se dogovorili u sredu kasno uveče. Postojalo je mimoilaženje u vrednosti transfera iskusnog Falka. Beograđani su nudili 1.000.000, dok su Italijani tražili 1.500.000 koliko iznosi izlazna klauzula za Filipa.

Filipo Falko

EPA

Filipo Falko, Foto: EPA

Na kraju je novinar "Gazete delo Sport" Alfredo Pedula došao do podatka da su crveno-beli pristali da plate celih 1.500.000 evra i to u dva jednake rate (750.000). Dakle, Zvezda je ozbiljno investirala u nekadašnjeg igrača Bolonje.

Falko je nekadašnji omladinski reprezentativac Italije, a ove sezone je odigrao 10 utakmica u Seriji B za ekipu Lećea. Postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju. Na Marakani se nadaju da će u njemu dobiti isto ono što su i od Dijega Falćinelija te da će Italijani zajedno u tandemu činiti ubitačnu navalu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Sladjan

21.01.2021 10:07

Mozda mnogo,Ali ovaj fudbaler vredi 5miliona na tranmarket......nemoze tamo greskom da neko vredi toliko......bolje jedan ekstra igrac nego petoro propaliteta za te pare!