Crvena zvezda - Mačva
Alo! V.Marković
Crvena zvezda - Mačva

Alo! V.Marković

Crvena zvezda - Mačva, Foto: Alo! V.Marković

Crvena zvezda odigraće zaostalu utakmicu osmine finala Kupa Srbije protiv Mačve u sredu, 20. novembra na stadionu „Rajko Mitić“ od 18 časova.

Zvezda rasprodaje svoju decu da bi platila skupocene strance! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: maxbet-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.11.2019. 11:37 - 14.11.2019. 11:46 Diskutabilna politika kluba! Miloš Pantović, Foto: Jutjub printskrin Fudbalski klub Crvena zvezda se ozbiljno pojačala u ovom prelaznom roku, došli su Žander, Tomane, La Para, Garsija, i uz igrače koje su dožli u zimskom prelaznom transferu, jasna je situacija da su crveno-beli uložili mnogo da se ponovo plasiraju u elitu, što im je pošlo za rukom!

Izabranici Vladana Milojevića u toku reprezentativne pauze odigraće utakmicu Kupa Srbije protiv ekipe Mačve. Fudbalski savez Srbije odredio je novi termin odigravanja, pa će utakmica biti održana 20. novembra od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“. Termin odigravanja utakmice je naknadno određen zbog gustog rasporeda i obaveza Crvene zvezde u Ligi šampiona.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Podsećamo vas da prema pravilima u osmini finala se igra jedna utakmica, a ako ne bude pobednika posle 90 minuta, penali će odlučiti ko će u četvrtfinale.

BONUS VIDEO:

Fudbaleri Crvene zvezde pred trening u Londonu