Crvena zvezda
EPA/Ciro Fusco
Crvena zvezda

EPA/Ciro Fusco

Crvena zvezda, Foto: EPA/Ciro Fusco

Miloš Vulić (22) je istakao značaj dolaska u redove srpskog šampiona.

"Odradio sam i prvi trening sa ekipom. Saigrači su me super prihvatili, što sam iskreno i očekivao, jer sam većinu znao sa terena kao rivale ili kao bivše saigrače. Veoma sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi, ovo je veliki podstrek za mene i ogroman korak u karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja uprave i navijača. Igranje u Zvezdi predstavlja veliki izazov i odgovornost. Spreman sam i daću sve od sebe da Zvezda ostvari ciljeve. Spreman sam da se borim za mesto u tumu, Zvezda ima više dobrih igrača na jednoj pozicji, ali volim izazove, što je takođe jedan od razloga dolaska na Marakanu", rekao je Vulić.

Vulić se osvrnuo i na to što je zadužio dres sa brojem 7, koji je do sada nosio Nenad Кrstičić.

Miloš Vulić

Printskrin: FK Crvena zvezda

Miloš Vulić, Foto: Printskrin: FK Crvena zvezda

"Ostavio je veliki trag u Zvezdi i pomogao da se ostvare fantastični rezultati. Taj broj je samo motiv više da se dokažem šefu stručnog štaba Vladanu Milojeviću i upravi. Spreman sam da igram gde god me trener vidi, a mislim da smo Кrstičić i ja sličan profil igrača. Od novih saigrača prvi mi je čestitao Gobeljić, često smo se čuli i pre, čestitao sam mu na nekim golovima, kao i on meni. Stvarno smo u super odnosima. Gobelja mi je rekao sve najlepše o atmosferi i ostalim stvarima u klubu, što sam i zatekao kada sam došao".

Sportski direktor Mitar Mrkela istakao je da je sada već jasno Zvezdino opredeljenje da dovodi najtalentovanije igrače iz domaćeg prvenstva, a Vulić to svakako jeste.

"Miloš se iskazao u nekoliko sezona igrajući za Napredak i sasvim logičan redosled poteza je bio da ga dovede Crvena zvezda, da nastavi da napreduje i da dosegne visine. Vulić je kreativan, ume i da gradi igru, i da daje golove. Želim mu da ima dobre godine i da doprinese daljim uspesima Crvene zvezde", rekao je Mrkela.