Nikola Stanković
FK Crvena zvezda
Nikola Stanković

FK Crvena zvezda

Nikola Stanković, Foto: FK Crvena zvezda

Biser Zvezdine Omladinske škole i momak koji je na početku polusezone iz omladinaca prebačen u prvi tim Grafičara, Nikola Stanković izneo je utiske o dosadašnjem delu debitantskih priprema sa crveno-belima.

- Pripreme su veoma teške i naporne. Prvo sam bio u omladincima, pa sam prekomandovan u prvi tim Grafičara, gde je malo teže. Zatim je usledio poziv za prvi tim Crvene zvezde i moram da kažem da je razlika velika u odnosu na Omladinsku ligu i Prvu ligu Srbije, za sada je veoma naporno, ali težimo ka tome da bude što lakše – istakao je Nikola Stanković.

Mladi vezista nije krio zadovoljstvo zbog poziva da se priključi prvom timu Crvene zvezde na zimskim pripremama.

- Veoma mi znači ukazano poverenje, želim da se zahvalim treneru Dejanu Stankoviću i celokupnom stručnom štabu što su mi pružili prliliku da budem na pripremama Crvene zvezde i nadam se da ću u skorije vreme opravdati njihova očekivanja.

Govorio je Stanković i o podršci koju dobija ne samo od starijih saigrača, već i od njegovih vršnjaka.

- Svi igrači najviše vole rad sa loptom, dok najteže pada trčanje. Stariji igrači nama mlađima dosta pomažu brojnim savetima. Drug iz omladinske selekcije Marko Lazetić me je uputio kako sve funkcioniše i to mi je takođe dosta olakšalo.

Osim Stankovića i Ričard Odada pozvan je na pripreme crveno-belih.

- Ričard Odada i ja smo se odlično slagali i u prvom timu Grafičara, s obzirom da smo obojica prvi put na pripremama sa Crvenom zvezdom, znači nam što smo zajedno – zaključio je Nikola Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: