Antonio Tomane
FK Crvena zvezda
Antonio Tomane

FK Crvena zvezda

Antonio Tomane, Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je sjajno ušla u sezonu, ubedljivim trijumfom nad Novim Pazarom (3:0), a vrlo zapažen na tom meču bio je i Antonio Tomane, koji je odbrani gostiju pravio velike probleme izvlačenjem na bok i fenomenalnim kretanjem u šesnaestercu. Trijumf u 1. kolu Superlige smatra i više nego dragocenim.

Bilo je veoma važno da trijumfujemo na otvaranju prvenstva. Prva takmičarska utakmica posle priprema je uvek specifična, često se dešavaju iznenađenja, ali smo i više nego ozbiljno pristupili duelu i nismo ostvarili prostora za neželjen rezultat. Smatram da ćemo iz meča u meč delovati sve sigurnije i ubedljivije - počinje Tomane.

Zadovoljan je svojim nastupom, ali ostavlja prostora za još bolje igre.

- Mislim da sam dobro odigrao, ali naravno da uvek može bolje. Bitno je da je čitav tim bio na nivou i to posle zaista teških priprema. Nije bilo lako da iz onakvog rada kakav smo imali na Divičibarama i u Staroj Pazovi uđemo u meč, istrčimo kvalitetno i na posletku trijumfujemo, međutim, to je ono što krasi velike timove. Ekipno smo bili odlični, verujem da sam doprineo tome, a golovi će doći.

Tomane je na susretu protiv Novog Pazara iza sebe, sem Ivanića kog poznaje od ranije, imao Kataia i Spiridonovića, momke sa kojima je praktično prvi put zaigrao na takmičarskom meču.

- Upoznali smo se tokom priprema i na terenu i van terena. Činjenica je da su sjajni igrači, a sa velikim fudbalerima je uvek lako igrati. Naravno da će to sve bolje izgledati kako sezona bude odmicala i kako se budemo sve više upoznavali na terenu, ali i protiv Novog Pazara je bila fenomenalna saradnja - podvlači Tomane.

PROČITAJTE JOŠ: