PREKO NJEGA NEĆE PROĆI HARI KEJN, ALI VI HOĆETE! Zvezda časti svoje navijače! Kupite kartu od JOVIČIĆA za Totenhem pa ostvarite ogroman popust za crveno-beli dres!

Podsećamo vas da vlasnici sezonskih karata, kao i članovi kluba mogu kupiti četiri karte za utakmicu sa Totenhemom sa odobrenim popustom.

Totenhem - Crvena zvezda
Totenhem - Crvena zvezda, Foto: EPA IAN WOLTON

Nakon što su zvezdaši imali prilike da kupe ulaznice za meč sa Totenhemom od Milana Borjana, isto će moći da urade i sutra, 1. novembra, u Red Star šopu, a ovog puta u ulozi prodavca naći će se Branko Jovičić od 14 sati.

Karta koju sutra kupite u Zvezdinoj prodavnici za ovaj meč omogućava vam da ostvarite popust od 50% na kupovinu Zvezdinog dresa tog dana.

Ulaznica za utakmicu četvrtog kola Lige šampiona protiv Totenhema ima još jako malo i zato svi koji požure i obezbede svoju kartu na vreme imaće priliku da upoznaju borbenog vezistu Branka Jovičića od 14 sati u Red Star šopu na stadionu „Rajko Mitić“.

Još jedan razlog da sutra posetite našu prodavnicujeste taj što će svako ko kupi kartu imati 50 posto popusta na kupovinu Zvezdinog dresa za ovu sezonu!

Podsećamo vas da vlasnici sezonskih karata, kao i članovi kluba mogu kupiti četiri karte za utakmicu sa Totenhemom sa odobrenim popustom.

Cene karata za utakmicu sa Totenhemom za vlasnike sezonskih karata su:

Sever: 2.700 dinara;

Jug: 2.700 dinara;

Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 6.000 dinara;

Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 6.000 dinara;

Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 7.000 dinara.

 

Dok su cene karata za članove kluba:

Sever: 3.600 dinara;

Jug: 3.600 dinara;

Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 9.000 dinara;

Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 9.000 dinara;

Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 11.000 dinara.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi