Marakana
ALO!
Marakana

ALO!

Marakana, Foto: ALO!

Fudbaleri Crvene zvezde neće imati podršku svojih navijača na utakmici protiv Totenhema u Londonu zbog nedoličnog ponašanja i skandiranja "Ubij Šiptara" na utakmici u Helsinkiju protiv istoimenog kluba tokom kvalifikacija

PROČITAJTE JOŠ:

Za razliku od Partizana, kome je stadion bio suspendovan na dve utakmice - u kvalifikacijama za Ligu Evrope (protiv Moldea) i u prvom meču grupne faze protiv AZ Alkmara, Crvena zvezda se ponovo susreće sa kaznom zabrane vođenja navijača na gostovanja.

Evropska fudbalska unija kaznila je crveno-bele zabranom vođenja navijača na jedno evropsko gostovanje. S obzirom na to da srpski šampion naredno gostovanje u Ligi šampiona ima u Londonu protiv Totenhema, jasno je da će Zvezda ostati bez podrške u domu "pevaca".

Legendarni fudbaler i trener upamćen i po LJUBAVNOJ priči sa našom dizajnerkom otkrio INTIMNE detalje o kojima BRUJI ceo svet!

AUTOR: Blicsport/ S.I. DATUM I VREME: 20.09.2019. 08:37 Omiljeni Nemac navijačima Partizana. Loter Mateus, Foto: AP Photo/Rafiq Maqbool Nekadašnji najbolji fudbaler sveta i bivši trener Partizana, Lotar Mateus, početkom godine odlučio je da završi svoju trenersku karijeru. Naime, Lotar je napisao knjigu pod nazivom "Dom - tamo gde je srce kod kuće", koja će biti objavljena 23.

Razlog je skandiranje "Ubij Šiptara" u Helsinkiju i to posle provokacije nekoliko Albanaca, koji su ušli na zapadnu tribinu ogrnuti zastavama Albanije i takozvanog "Kosova". Ceo slučaj UEFA prijavio je delegat čuvene FARE.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana