Zoran Tošić
Alo/Vladimir Marković
Zoran Tošić

Alo/Vladimir Marković

Zoran Tošić, Foto: Alo/Vladimir Marković

Sjajni vezista crno-belih, Zoran Bambi Tošić će najverovatnije do kraja meseca napustiti redove Partizana, saznaje "Telegraf"!

Nekadašnji fudbaler Junajteda će potpisati ugovor na dve godine sa Kairatom.

Milošević će moći da računa na usluge Tošića još na mečevima sa  TSC, Proleterom i Crvenom zvezdom u večitom derbiju, posle čega će fudbaler napustiti klub i otići za Kazahstan!

Iako je postojala mogućnost da Tošić produži ugovor sa Partizanom, jednostavno se nije našao zajednički jezik sa čelnicima crmo-belih.

Zoran Tošić

Alo/Marko Metlaš

Zoran Tošić, Foto: Alo/Marko Metlaš

Kako prenosi "Telegraf", Tošić je obavio prvi sastanak protekle sedmice u kom su "opipavali puls", dok se drugi nije ni dogodio jer Tošića niko nije ni pozvao iz Humske, što ga je dodatno gurnulo da prihvati poziv Kairata!.

Tošića je prvo pozvao lično predsednik Kairata, da bi potom u Beograd stigao i sportski direktor ne bi li ga ubedio da prihvati poziv i obuče dres tog kluba.

Kairat je na sto stavio veći novac nego što je Tošić po važećem ugovoru imao u Partizanu, ali i saradnju na dve godine, što je fudbaleru možda bilo još bitnije nego zarada, te je na kraju dogovor utanačen, pa će se vezista priključiti još jednom “partizanovcu” u redovima Kairata – Nebojši Kosoviću.

U protekle dve i po sezone, Zoran Tošić je odigrao 80 utakmica za Partizan u svim takmičenjima, postigao je 26 golova i upisao 17 asistencija.