Zlatan Ibrahimović
EPA/GeorgiLicovski
Zlatan Ibrahimović

EPA/GeorgiLicovski

Zlatan Ibrahimović, Foto: EPA/GeorgiLicovski

Većina fudbalera je sa 39 godina već u penziji, a neko fizički izgleda kao da je u dvadesetim, igra za reprezentaciju i najbolji je igrač Milana. Taj neko je Zlatan Ibrahimović (39). 

Zlatan je poslednjih deset dana proveo na okupljanju sa reprezentacijom u koju se vratio nakon pet godina, ali samo dan nakon povratka u Italiju, uzeo je opremu i pridružio se igračima Milana na treningu. Iako je u 40. godini i igra dosta za nekog njegovih godina, za ovakvu zver nema poštede. A to najviše može da zahvali neverovatnoj fizičkoj spremi.

Ibra se pojavio u Milanelu, a na jednoj fotografiji sa treninga koju je objavio na Instagramu, pokazao je koliko moćno izgleda i sa 39 godina. Nakon pet godina vratio se u Švedsku i odmah pokazao koliko ekipu čini boljom. Asistirao je u pobedama protiv Gruzije i Kosova, a onda sa klupe gledao prijateljski susret protiv Estonije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Pred njim i Rosonerima je završnica sezone u kojoj će se boriti za titulu Serije A. Inter ima šest bodova više deset kola pre kraja i u ovom trenutku izgleda nezaustavljiv. 

Ove sezone Zlatan je postigao 17 golova u svim takmičenjima, a vrlo je verovatno da ćemo ga gledati i naredne sezone.  

PROČITAJTE JOŠ: