Endrju Akingbaje
twitter/theinfouk
Endrju Akingbaje

twitter/NaijaBin

Endrju Akingbaje , Foto: twitter/NaijaBin

* On je već bio u zatvoru

* Akingbaje je tvrdio da je to učinio u samoodbrani

* Postoji snimak brutalnog događaja

Bivši fudbaler engleskog niželigaša Akringtona Endrju Akingbaje (24) osuđen je na dve godine i osam meseci zatvora zbog prebijanja svoje devojke Kristal Mision.

Skandalozni pokušaji "bratskog" Olimpijakosa da preotme Zvezdi novo pojačanje! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.08.2019. 17:55 U transferu je sve dozvoljeno! Mateo Garsija, Foto: Printscreen Twitter / FK Crvena * Crvena zvezda sutra igra protiv Jang Bojsa * Revanš utakmica je šest dana posle prvog meča * Zvezda se značajno pojačala pred put u Švajcarsku Crvena zvezda je dobila veliko pojačanje uoči finalne runde kvalifikacija za Ligu šampiona, Mateo Garsija je odabrao beogradske crveno-bele iako je imao unosnije ponude drugih klubova.

On je napao Mision u novogodišnjoj noći i naneo joj brutalne povrede, uputio joj je nekoliko pesnica da bi je potom vukao po podu, držeći njenu kosu.

Akingbaje je tvrdio da je to učinio u samoodbrani, ipak prijateljica žrtve je snimila ceo događaj što je bio glavni dokaz u tužbi.

Partizan neće imati podršku u Humskoj, ali će zato imati navijače na Maksimiru! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.08.2019. 17:26 Često objavljuje na svojim društvenim mrežama podršku Srbiji i Partizanu! Maksimir, Foto: twitter/UEFAcomElvirI * Partizan dočekuje norveški Molde * Dinamo igra protiv Rozenberga * Rozenberg i Molde su ljuti rivali u Norveškoj Fudbaleri Partizana će morati da dočekaju norveški Molde pred praznim tribinama, pošto je odbijena žalba crno-belih da suspenduje kaznu dok traje žalbeni postupak.

Ovaj fudbaler je i ranije bio u zatvoru zbog istih optužbi ali i zbog posedovanja droge, tako da nije bila teška odluka sudije da vrati Akingbajea tamo gde pripada.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu