Aleksandar Kolarov
Marko Metlaš/Alo!
Aleksandar Kolarov na pres konferenciji

Alo! M.Metlaš

Aleksandar Kolarov na pres konferenciji, Foto: Alo! M.Metlaš

Aleksandar Kolarov je pred ulazak u završnu godinu ugovora, a u Italiji se bruji o njegovoj sledećoj destinaciji i mogućnostima. Kolarov može da bira između tri opcije!

PROČITAJTE JOŠ:

Kolarov ima važeći ugovor sa Romom do leta naredne godine, ne treba isključiti mogućnost da on na leto bude produžen za još godinu dana!

Druga opcija će najzanimljivja biti crno-belima. "Gazeta'' procenjuje da bi Kolarov završnu godinu u svojoj fudbalskoj karijeru mogao da provede u Partizanu.

List navodi da je Kolarov  pomogao Partizanu, jer je zahvaljujući njegovom posredovanju sa menadžerom Serđom Bertijem klub iz Beograda izbegao izbacivanje iz evropskih klupskih takmičenja.

Partizan je ostao dužan 250.000 evra za transfer Stefana Savića u Mančester Siti i italijanski fudbalski agent se obratio FIFA za naplatu svojih potraživanja. Kolarov je tada pokazao da ima budućnost u rukovođenju na visokom nivou.

Što nas dovodi i do treće opcije, "gazeta" je otišla korak dalje sada, oni javljaju da bi  mogao da krene stopama Dejana Bodiroge koji je dres Rome zamenio foteljom u Košarkaškom savezu Srbije!

Ipak, kapiten Srbije je željan da ostane u Večnom gradu a govori i činjenica da je spreman i na smanjenje plate u Romi!