HIT! Živadinović nasmejao Srbiju izjavom o Liverpulu i Zvezdi, izgubili su zbog plavuša?!

Milan Živadinović, nekadašnji selektor rerpezentacije Jugoslavije, pohvalio je igru Crvene zvezde, a dotakao se i fudbalera Liverpula.

Milan Živadinović
Milan Živadinović, Foto: Alo/M.Metlaš

Živadinović je gostovao u vestima televizije Prva i rekao je da su igrači Liverpula ušli prepotentno u meč.

AU, KAKVO "PREDAVANJE" SRPSKOG TRENERA! Živadinović OPLEO i po Kiji Kockar: Takve sam sve j*bao, k*rale bi se droplje i u tramvaju! (VIDEO 18+)

Pročitajte još

"Prvi put vidim da Crvena zvezda nije igrala uplašeno. Ovi (Liverpul) su ušli onako, to je engleska škola. Tu je većina sirotinje, najeli se, jedu tri put dnevno, tu su plavuše... Ja znam imao sam Abubakara. Njemu je najvažnija bila plavuša i ako mu je pustiš gotov je", skrenuo je malo s teme Živadinović i potom je nastavio:

PROCURIO SPORAN SNIMAK Bard: Ovo ću uraditi budali koja mi je NAMESTILA SEKS sa Kijom!

"Ušli su malo prepotentno, imali su šanse dva-tri minuta, a Bog nije hteo da im da prednost. Crvena zvezda je usmeravala. Sviđa mi se kako je Milojević napravio odbranu, kod 0:0 zadnja linija je bila na protivničkih 16 metara. U drugom poluvremenu na 2:0 vratili su se u zonu i ovi su mogli devet dana da igraju. Ovaj (Klop) je video da nema šanse gol da daju".

Živadinović je iskreno čestitao stručnom štabu i treneru Vladanu Milojeviću, a onda se obratio fudbalerima.

"Igračima, bravo momci. Pokazali ste da ne treba nama u Srbiji mnogo tih stranaca za veliki novac. Pavkove pokazao si da ima dobrih igrača, okrenimo se našoj deci i videćete da Pavkova ima koliko hoćete", kazao je on i dodao:

"Uspećete deco, ne plašite se ni Napolija u Napolju. Vi ste već dokazali i pokazali da pred punim stadionom trenutno najbolji u Evropi".

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi