Navijačica Crvene zvezde na Bundes placu!
printscreen
Navijačica Crvene zvezde na Bundes placu!

printscreen

Navijačica Crvene zvezde na Bundes placu!, Foto: printscreen

* Jang Bojs i Crvena zvezda u prvom meču odigrali su nerešeno 2:2

* Revanš se igra narednog utorka u Beogradu

* Ukoliko elminišu Jang Bojs, ekipa iz Beograda će drugu godinu uzastopno igrati u grupnoj fazi Lige šampiona

Crvena zvezda je imala veliku podršku na stadionu "Švajcarska", a bilo je dosta navijača iz dijaspore koji su došli da podrže srpskog predstavnika u Bernu na prvom meču plej-ofa Lige šamopiona.

Zvezda prodala ljubimca navijača, uveo je crveno-bele u Ligu šampiona!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 22.08.2019. 17:09 Jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba! El Fardu Ben, Foto: FK Crvena zvezda * Uveo je Zvezdu u Ligu šampiona prošle godine * Njegova dva gola protiv Salcburga navijači neće zaboraviti * Bio je motor ekipe prošle sezone Mohamed El Fardu Ben posle revanša sa Jang Bojsom više neće biti fudbaler Crvene zvezde!

Među njima se našla i jedna devojka koja je digla sve navijače Zvezde na noge!

Ona je bacila "Delije" u trans kada se u jednom kafiću u Bernu popela na sto i skinula majicu.

Maskirani huligani napali navijače Zvezde u ugostiteljskom objektu u Kninu, ima i povređenih!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 22.08.2019. 18:13 Strašne scene u Kninu! Svetozar Mijailović, Foto: Alo!/Marko Metlaš * Napadnuti su navijači Zvezde u jednom u ugostiteljskom objektu u Kninu * Povodom ovih incidenata oglasio se i predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović * Mediji su preneli da je u bolnicu prevezeno petoro ljudi, sa povredama Tokom utakmice između Crvene zvezde i Jang Bojsa došlo je do incidenta u jednom ugostiteljskom objektu u Kninu.

Sa velikim oduševljenjem je naišla na reakciju svih okupljenih u tom kafiću, a iz video snimka se vidi da je masa poprilično bila pijana!

Fudbaleri Crvene zvezde su odigrali nerešeno na stadionu "Švajcarska" a navijači tog kluba su priredili spektakl i van terena!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda