Čelsi - Liverpul
AP/Matt Dunham
Čelsi - Liverpul

AP/Matt Dunham

Čelsi - Liverpul, Foto: AP/Matt Dunham

Derbi kola u "Premijer ligi" je bio duel u Londonu gde je novi Lampardov Čelsi dočekao perfektni Liverpul. Lider je bukvalno u prvom delu nokautirao "Plavce", a glave im je došao ko drugi, Mo Salah.

Nemilosrdan je prema bivšem klubu, asistencija, pre toga je Čelsi izveo dobar napad ali se Ebraham nije snašao. I onda šok, Salah je izveo slobodnjak peta ka Aleksander-Arnoldu koji je zakucao loptu u mrežu.

Čelsiju je poništen gol nakon VAR intervencije, Mount je bio u ofsajdu. Umesto izjednačenja, novi šok, centaršut Endija Robertsona, Bobi Firmino ne greši, pola sata Čelsi na kolenima.

PROČITAJTE JOŠ:

Zatim je Ebraham propustio priliku da vrati domaće u meč, a tek u drugom poluvremenu Čelsi je pokazao da može da uzvrati. Pojačali su ritam, ali su sevale kontre Liverpula. Kada su preživeli, uspeli su da se vrate, Kante je pogodio desni gornji ugao, 1:2 i nada za domaće. Pokušavali su do kraja da izvuku bod. Bačuaji koji je ušao u igru je mogao da spasi svoj tim poraza. Ali, iskreno, Liverpul je prejak...

Drama na "Emirejtsu", Arsenal je napravio veliki preokret vidi se da ništa nije leglo kako se Emeri nadao, ali tim je pokazao karakter. MekGin je nastavio sa sjajnim partijama, utišao Gunere posle akcije El Gazija. Na sve to Majtland Najls je dobio dva žuta pa je čitavo drugo poluvreme domaćin igrao sa fudbalerom manje. Izjednačili su iz penala, Pepe je pogodio nakon što je Genduzi fauliran, ali već minut kasnije, novo vođstvo gostiju.

Čelsi - Liverpul

AP/Matt Dunham

Čelsi - Liverpul, Foto: AP/Matt Dunham

Džek Griliš je naslagao odbranu Londonaca, uposlio Veslija, 1:2.

I činilo se da domaćima nema spasa, ali tada je borbeni duh došao do izražaja. Posle nekoliko sjajnih odbrana Hitona, popustila je Vila, za tri munuta su Čembers i Obamejang iz slobodnjaka okrenuli rezultat. Neverica, ali i slavlje, neverovatan podvig Arsenala. Doduše u samom finišu, drhtali su zbog VAR-a, činilo se da je Sokratis igrao rukom, ali posle konsultacija sve je ostalo isto, zlatni bodovi za "Gunere".

U današnjim mečevima, Palas je izgubio pobedu protiv Vulvsa, a Vest Hem je na kolena bacio Junajted.

Najbolji igrač crno-belih snimljen u vrlo zabrinjavajućoj sceni! Ovo ne valja nikako (VIDEO)

AUTOR: Nemanja Lazić ekskluzivno za Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 22.09.2019. 20:18 Veliki majstor. povreda Natha, Foto: Youtube/Alo.rs Partizan je pobedio Crvenu zvezdu rezultatom 2:0, a pogotke su postigli Sejdubu Suma i Zoran Tošić. Meč koji su obeležili prekidi, incidenti, majstorija Sume, ali i rani izlazak Bibrasa Natha.

Rezultati 6. kola:

Njukasl - Brajton 0:0
Barnli - Norič 2:0
Everton - Šefild UTD 0:2
Man Siti - Votford 8:0
Lester - Totenhem 2:1
Sautempton - Bornmaut 1:3
Kristal Palas - Vulvsi 1:1
Vest Hem - Man Utd 2:0
Arsenal - Aston Vila 3:2
Čelsi - Liverpul 1:2

Na tabeli, Liverpul i dalje perfektan, 18 bodova, Siti ima 13, Lester i Arsenal po 11, koliko i Vest Hem. Bornmaut je sakupio 10, Totenhem i Junajted po 8, koliko imaju i Barnli, Šefild, Čelsi, Kristal Palas.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

Natho jedva hoda nakon meča sa Zvezdom