Robert Levandovski
AP/Darko Vojinović
Robert Levandovski

AP/Darko Vojinović

Robert Levandovski, Foto: AP/Darko Vojinović

Poljski reprezentativac Robert Levandovski je u utorak uveče bez problema spakova za poneti četiri gola Crvenoj zvezdi (6:0), pa nema sumnje da mu na profesionalnom planu cvetaju ruže. Ipak, šta tek reći za podršku koju ima u porodici.

Njegova supruga se zove Ana Stakhurska i ona je od 22. juna 2013. godine u braku sa napadačem Bajerna. Par trenutno čeka drugo dete, pa nije retka situacija da nakon pogotka Robert pogleda ka loži. Svaki njegov potez na travi je posvećen upravo njoj, a Poljska i dalje ispreda bajke o situaciji sa Svetskog prvenstva u Rusiji na kome se ova reprezentacija nije proslavila, ali je Ana bila uz supruga. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

ANOTHER PHOTO FROM @phlov_by_anna_lewandowska CAMPAIGN I love them, thanks to the photographer @szulcworks KOLEJNE ZDJĘCIE Z KAMPANII @phlov_by_anna_lewandowska Uwielbiam je ? a to dzięki fotografce @szulcworks ✨ _________________________________ DZISIAJ O GENEZIE MARKI! Czy wiecie, że SKÓRA ma sporo wspólnego z… MÓZGIEM ?? Wiesz co???!!! Te dwa organy łączy m.in. pochodzenie! Nic dziwnego, że EMOCJE i STAN CERY są ze sobą powiązane. MASZ STRES, SILNE EMOCJE - TO PÓŹNIEJ WIDAĆ NA TWOJEJ SKÓRZE! Fakt ten potwierdza odkrycie połączenia BRAIN-SKIN! ⬇️⬇️⬇️ Czym ono jest? Połączenie to pełni funkcję kanału komunikacji między skórą a mózgiem. Jest także częścią jej naturalnej tarczy ochronnej, dzięki której może ona radzić sobie z negatywnym wpływem czynników zewnętrznych. Niestety, obecnie cały system obronny skóry bywa zbyt obciążony i nie działa prawidłowo ? Badania pokazały, że głównymi przyczynami takiego stanu rzeczy są: STRES , promieniowanie UV, SMOG , ZANIECZYSZCZENIE środowiska i niebieskie ŚWIATŁO MONITORÓW ❌ PHLOV powstało z myślą o tym, by wspomóc skórę w walce z tymi zagrożeniami, jednocześnie dbając o Wasz dobry nastrój. Dlatego nasze kosmetyki zawierają bogactwo składników,które to umożliwiają. Należą do nich m.in.: ?roślinna tauryna ?bioaktywne wody owocowe ?składniki poddane procesowi fermentacji ?mikroliposomy ?biopeptydy ?superowoce ?prebiotyki ?probiotyki ? oraz adaptogeny. To nieocenieni sprzymierzeńcy pięknej, zdrowej i promiennej skóry, a co za tym idzie - lepszego samopoczucia! Wszystkie kosmetyki PHLOV wraz z ich składami aktywnymi znajdziecie na ➡️www.phlov.com! #flow #phlov #annalewandowska #healthy #naturalcosmetics #vegan #kosemtykinaturalne

A post shared by Anna Lewandowska ® (@annalewandowskahpba) on Nov 3, 2019 at 11:23pm PST

Par Levandovski ima vrlo simpatičan nadimak - "Poljski Bekamovi".

Razlog je izuzetno jednostavan, oni su simbol stila u otadžbini. Uvek su lepo i elegantno obučeni, bave se sportom i mnogo paze na ishranu. Istovremeno su sve vreme otvoreni medijima, nemaju problem da slobodno vreme provode na intervjuima, a zbog toga im stalno raste broj pratilaca.

Jedna od potvrda da čekaju drugo dete bila je ova njena objava, iako se možda po njenom stasu to i ne vidi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

❤️⚽?? #family #LewandowscyTeam #robertlewandowski #annalewandowska #baby

A post shared by Anna Lewandowska ® (@annalewandowskahpba) on Nov 6, 2019 at 12:03pm PST

Upoznali su se 2007. godine kao studenti Varšavske škole za obrazovanje i sport. Proveli su malo vremena zajedno jer je Robert već gradio karijeru u Nemačkoj, a Ana ostala u Poljskoj. Udaljenost je samo ojačala njihovu vezu i približila srca, nije prošlo mnogo pre nego što je Poljak odlučio da je zaprosi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?? Pooolska?? #poland #team

A post shared by Anna Lewandowska ® (@annalewandowskahpba) on Nov 19, 2019 at 11:34am PST

Svi u domovini ih smatraju idealnim parom, pa neretko pune stupce štampe. Ona ima crni pojas u disciplini tradicionalnog karatea i višestruki svetski i evropski pobednik (35 medalja: osam zlatnih, 13 srebrnih i 14 bronzanih), čak često novinari umeju da u šali upitaju Levandovskog da li ga supruga nekad izudara kada nije dobar. Inače, ona trenutno radi na razvijanju individualnih programa ishrane i obuke koji su poznati u čitavom svetu.