Žoze Murinjo
(Ennio Leanza/Keystone via AP)
Žoze Murinjo

(Ennio Leanza/Keystone via AP)

Žoze Murinjo, Foto: (Ennio Leanza/Keystone via AP)

Žoze Murinjo bio je zvezda najvećeg engleskog derbija Mančester Junajted - Liverpul (1:1) u devetom kolu Premijer Lige iako nije bio sastavni deo istog.

PROČITAJTE JOŠ:

Kad se pre meča pojavio u komentatorskom boksu "Skaj Sporta", masa na "Old Trafordu" počela mu je skandirati, a tokom utakmice više puta gledaoci na tribinama su se dizali, mahali mu i apludirali. Murinjo im je oduševljeno uzvraćao.

"Specijalni" se na "Teatru snova" nije zadržao samo na tome. Sledio je i verbalni šou. O Oleu Gunaru Solskjaeru, koji je preuzeo njegov posao nakon što je Murinjo pred kraj prošle godine dobio otkaz, kontroverzni Portugalac nije govorio "biranim rečima":

"Potrudiću se da nađem posao kao što je Oleov. Tip celo vreme samo priča o budućnosti."

Legenda Zvezde za ALO! govorila o čuvenom meču protiv Totenhema iz 1972. godine (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ izveštač iz Londona, Dragutin. J. Bužić DATUM I VREME: 21.10.2019. 10:07 Utakmica između Totenhema i Crvene zvezde igra se sutra u Londonu od 21 sat. Dragan Džajić, Foto: Alo! Crvena zvezda u okviru 3. kola grupne faze Lige šampiona igra protiv engleskog velikana Totenhema. Svoja očekivanja pred meč izneo je Dragan Džajić.

Murinjo se tako otrovno nadovezao na Solskjaerovo mantranje da priprema ekipu za budućnost i da se ekipa trenutno nalazi u prelaznoj fazi.

BONUS VIDEO:

Miloš Šestić pred meč Crvene Zvezde sa Totenhemom