Saša Zdjelar
Profimedia.rs
Saša Zdjelar
Saša Zdjelar, Foto: Profimedia.rs

Zdjelar je letos bio na pragu dolaska u Partizan, ali je klub iz Pireja u poslednjem trenutku stopirao pozajmicu na zahtev navijača. Sada se neumorni vezni igrač spominje kao pojačanje na drugoj strani Topčiderskog brda.

- Ništa ne znam o tome, niti sam imao neki poziv iz Zvezde. Tu informaciju saznao sam preko prijatelja iz medija. Klub neće da me pusti na pozajmicu i rekli su mi da računaju na mene. Imao sam letos druge planove, ali sada želim da se izborim za mesto - rekao je Zdjelar novinarima u Staroj Pazovi, gde je primio zlatnu medalju i specijalno priznanje Fudbalskog saveza Srbije posle osvajanja titule prvaka sveta za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.

Mladi vezista ove sezone nema značajnu ulogu u timu grčkih crveno-belih, odigrao je samo tri meča u Kupu.

- Nije mi krenulo najbolje, ali mlad sam i imam priliku da napredujem. U velikom sam klubu i čekam šansu, verujem da će doći. Konkurencija je jaka, na mom mestu igraju Milivojević, Kasami, Kambijaso, velika imena i vrhunski igrači. Drago mi je što radim sa njima, ne bojim se konkurencije i čak volim što je tako - rekao je Zdjelar i pohvalio bivšeg fudbalera Intera i Real Madrida, koga je još kao klinac verovatno gledao na televiziji.

- Kambijaso je velika zvezda, od kojeg svakog dana mogu puno da naučim. Čovek sa 36 godina ima takav entuzijazam da prvi dolazi na trening i poslednji odlazi - poručio je nekadašnji igrač OFK Beograda.

Prema njegovim rečima 2015. godinu i titulu prvaka sveta pamtiće do kraja života.

- Godina koju ćemo svi pamtiti ceo život, stvarno smo na šampionatu sveta bili izvanredni. Iskreno, voleo bih da svaka godina bude ovakva i trudićemo se napredujemo i ponovimo slično. Ne postoji bolja stvar u karijeri da se uradi sa 20 godina - zaključio je Zdjelar.