Navijači Crvene zvezde na Bundes placu!
ALO!/D.J.Bužić
Navijači Crvene zvezde na Bundes placu!

ALO!/D.J.Bužić

Navijači Crvene zvezde na Bundes placu!, Foto: ALO!/D.J.Bužić

Crvena zvezda ima rekordan broj navijača u svetu, barem za naše prilike, mnogi vole da sebe nazovu "ludima", međutim nema ko se ne bi složio da je jedan ipak "najluđi". Gonzo mu je nadimak, a zove se Zvonko Ilić i naravno da je trenutno uz crveno-bele u Bernu.

Sudnji dan za Srpsku pravoslavnu crkvu u Nici koju potpomaže Novak Đoković! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 21.08.2019. 12:18 - 21.08.2019. 12:45 Posle smrti vlasnika ove građevine pre dve godine, njegovih šest naslednika je odlučilo da proda građevinu! Novak Đoković i crkva u Nici, Foto: instagram/djokernole * On je posetio ovu crkvu krajem prošle godine * To je mesto gde se okuplja srpska zajednica u Francuskoj * Crkvu Uspenja Presvete Bogorodice u Nici su osnovali izbegli Rusi 1920.

On I živi u Švajcarskoj 48 godina, ali nije blizina razlog zašto i sada bodri Zvezdu, radio je to i u Bariju i u Tokiju. 

"Očekujem 12 do 15 hiljada navijača Crvene zvezde ovde, jedino je problem što nas neće pustiti sve na stadion. Moje neko iskustvo mi govori da kada smo odrali Liverpul 2:0, Jang bojs ćemo 3:0. Kad povedemo 1:0, Švajcarci su gotovi", kaže Gonzo za Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Gonzo se inače nikada nije ženio, kaže da nijedna ženska osoba ne može da podnese da bude na drugom mestu, i to iza jednog fudbalskog kluba.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda