Iago Aspas
Twitter/JuanDirection58
Iago Aspas

Twitter/JuanDirection58

Iago Aspas, Foto: Twitter/JuanDirection58

Fudbaleri Selte su posle zaostatka 2:0 preokrenuli utakmicu protiv Viljareala a heroj utakmice je bio Jago Aspas koji je okrenuo tok utakmice!

PROČITAJTE JOŠ:

Selta iz Viga se vratila u utakmicu posle rezultata 0:2, da bi uspela da trijumfuje sa 3:2 i povećala sebi šanse za opstanak. Heroj utakmice je bio Aspas koji je postigao dva gola sa kojim je pomogao svom timu da zabeleži trijumf!

Ova tri boda će možda biti i ključna zato što će pomoći igračima Frana Eskriba, da pobegnu od zone ispadanja, trenutno su bod iznad opasne linije.

Trenutak koji je emocionalno pogodio sve ljubitelje fudbala je emotivni slom Jago Aspasa koji je izašao iz igre par minuta pre kraja utakmice.

Ovaj 31-godišnjak nije igrao od decembra zbog ozbiljne povrede, ali je uspeo da pruži preformans života kada ga je tim trebao najviše!

Aspas je pokrenuo preokret u 50. minutu kada je postigao gol iz slobodnog udarca, to ga je krasilo tokom čitave karijere.

Potom je napadač Maksi Gomez izjednačio u 71. minutu, da bi nakon pet minuta, opet Španac stupio na scenu kada je doneo pobedu Selte sa bele tačke!

Bivši igrač Liverpula dao je izjavu posle utakmice: "Mnogo sam patio, zato što ne mogu da pomognem timu u ovoj teškoj sezoni. Ne zaslužujemo ove navijače. Način na koji su nas pozdravili, atmosfera dok smo gubili 2:0, preokrenuli smo zahvaljujući njima, dali smo sve od sebe!"- rekao je Jago Aspas!