Pep Gvardiola
AP/John Super
Pep Gvardiola

AP/John Super

Pep Gvardiola, Foto: AP/John Super

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola ima velike probleme u zadnjoj liniji. Sa svojim povredama kubure Džon Stouns i Laport, francuski reprezentativac će propustiti veći deo sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Bivši igrač Atletik Bilbaa je od dolaska na "Etihad" preuzeo epitet jednog od najbitnijih igrača, ali Pep će morati u narednim mesecima da se snalazi bez njega.

Zbog pomenutih situacija Fernandinjo je morao da igra kao iznuđena opcija na mestu štopera. Iskusni fudbaler je po vokaciji defanzivni vezni, bio je sjajan u prethodnim sezonama, ali ove godine ta pozicija pripada Rodriju.

Srpski fudbaler postigao gol u Španiji, komentator počeo da viče i uradio nešto što niko živ nije očekivao (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 13.10.2019. 08:52 - 13.10.2019. 11:31 Fudbalska strast. pogodak Uroša Đurđevića, Foto: Youtube/ RSG 1905 Ovog vikenda se u španskoj Segundi igra jedanaesto kolo, a ekipa Sportinga iz Hihona je upisala četvrti poraz od početka sezone. Sporting je večeras na svom terenu poražen od Alkorkona sa 3:1 i tako ostao tek na 16.

Ipak Brazilac je odigrao par solidnih partija kao štoper ispred Edersona, tako da Gvardiola želi da osigura tridesetčetvorogodišnjeg fudbalera makar na još godinu. Po pisanjima engleskih medija Fernandinju će biti ponuđen novi ugovor, ali sa manjim primanjima od dosadašnjih 120 hiljada funti nedeljno.

BONUS VIDEO:

Srpski reprezentativci pred put za Litvaniju