Srbija - Luksemburg
EPA-EFE/JULIEN WARNAND
Srbija - Luksemburg

EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Srbija - Luksemburg, Foto: EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Kako prenose engleski mediji, dvojica muškaraca su uhapđena, a jedan od njih je fudbalski menadžer, zbog malverzacija prilikom transfera fudbalera, ali i istrage oko prelaska srpskog napadača, Aleksandra Mitrovića iz belgijskog Anderlehta u Njukasl za 18.5 miliona evra!

PROČITAJTE JOŠ:

Uhapšen je Kristof Enrote, koji je i menadžer proslavljenih belgijskih repezentativaca Janika Kasaska, Tiba Kurtoe i Kevina Miraljasa. U pritvoru je završio i njegov saradnik Kristof Šenio.

"Reč je operacijama u vezi sa pranjem novca i korupciji prilikom transfera igrača", navodi se u saopštenju tužilaštva.

Pored Mitrovićevog transfera, sumnjivi su još transferi Tiba Kurtoe iz Čelsija u Real, Romelua Lukakua iz Evertona u Mančester junajted.

Klinac uhvaćen na kameri kako purnja cigaretu na utakmici, kad se saznalo ko je ustvari on, mediji širom sveta su ostali šokirani! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 10.09.2019. 19:43 - 11.09.2019. 03:09 Navijač je snimljen u pobedi Bursaspora 2-1 protiv Fenerbahčea kako puši cigaretu. Navijač puši cigare na stadionu, Foto: printscreen On je pobedu svog tima pratio povlačeći dim cigarete, a pored njega je bio i njegov "godišnjak".

Ovaj slučaj nije povezan sa takozvanim "Fudbalgejtom" iz oktobra prošle godine kada je privedeno 20 osoba zbog sumnji u malverzacije oko tranfera i nameštanja utakmica, uključujući agente, sudije i klupske zvaničnike. Među njima su bili spominjani i dobro poznati agenti iz Srbije, Pini Zahavi i Fali Ramadani, ali se imena njih dvojice za sada ne pominju u ovoj istrazi.

Sam Mitrović nije ni pod ikakvom istragom!

BONUS VIDEO

Selektor Aleksandar Đorđević opširnije o teškim porazima protiv Španije i Argentine!