Lionel Mesi
AP Photo/Manu Fernandez, Printsc
Lionel Mesi

AP Photo/Manu Fernandez, Printsc

Lionel Mesi, Foto: AP Photo/Manu Fernandez, Printsc

As Barselone, Lionel Mesi, nalazi se na prvom mestu po zaradi kada je reč o fudbalerima, pa bez problema može sebi da priušti luksuzan život.

Pročitajte još:

U TORINU VIŠE NEĆE BITI BBC Legenda Juventusa završava karijeru!

"MARKA" PIŠE Jović na leto prioritet Reala, Zidan sa njim pravi NOVE "GALAKTIKOSE"!

FRANCUZ JASNO I GLASNO Zidan otkrio ko može da zameni Ronalda!

Kada budete videli kako izgleda njegova velelepna vila u Barseloni ostaćete bez daha.

Mesi živi u naselju "Beljmar", koje se nalazi 20-ak kilometara od stadiona "Kamp Nou" i trening baze Katalonaca. Iako kuće u ovom naselju vrede milione, Mesi je 2009. godine pazario svoju za "samo" 1,8 miliona evra. Kuća je bila stara, pa je dosta novca uložio u renoviranje (oko šest miliona).

Vila ima nekoliko prekrasnih terasa, pogled je očaravajući. Enterijer je urađen u mediteranskom stilu: ima svetle zidove, drvene podove. Svuda su mirne, pastelne boje. Kuća ima teretanu, predivan vrt, fudbalski teren, igralište za decu, bazen...

Zanimljivo, Mesi je neko vreme imao bučne komšije, pokušao je da izgradi zid kako mu ne bi smetali, ali su pretili tužbom. Odlučio je da kupi njihovu kuću kako bi rešio problem.

Imao je sukob i sa aerodromom. Direktor aiokompanije "Vueling", Sančez Prieto, pre godinu dana je optužio Argentina da je zaustavio širenje gradskog aerodroma u Barseloni "El Prata".

"Ne možete da letite tako gde Mesi živi?! Pa, to se ne događa nigde na svetu", bio je vidno uznemiren Sančez Prieto.