Crveno - beli Beograd
FK Crvena zvezda
Crveno - beli Beograd

FK Crvena zvezda

Crveno - beli Beograd, Foto: FK Crvena zvezda

Zanimljivom akcijom u centru Beograda, Crvena zvezda je pozvala svoje pristalice da dođu na superligašku premijeru protiv Javora zakazanu za subotu od 20 časova. Crveno - bele boje ukrasile su danas srpsku prestonicu, a povod je bila akcija u okviru koje su zvezdaši nagrađivani ulaznicama za susret prvog kola superlige protiv Javora, ali i brojnim drugim zanimljivim nagradama iz Zvezdinog zvaničnog šopa.

Stotine zvezdaša koji su se našli u klupskim obeležjima u centru Beograda, od Hrama Svetog Save do Pobednika, nagrađeni su ulaznicama za utakmicu sa Javorom, ali i ulaznicama za meč sa Helsinkijem, majicama, kačketima, privescima, olovkama, slagalicama i portiklama.

Zvezdine boje dominirale su Slavijom, Terazijama, Knez Mihailovom, a crveno - beli dan u Beogradu ukrasile su pesme zvezdaša od kojih je svako nagrađen prikladnim poklonom uz dogovor da se već sutra vidimo na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

PROČITAJTE JOŠ:

Na superligašku premijeru pozvani su i svi koji nisu bili u prilici da učestvuju u druženju zvezdaša, a svoje karte mogu kupiti na blagajni stadiona sutra od 10 časova do početka utakmice po cenama od 300 dinara za sever, 400 za istok, 500 za zapad i 1.000 za VIP zapad.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...