Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić , Foto: Printscreen

Jasno je ko će biti šampion, ko vicešampion, ko će u evropske kvalifikacije, ali borba za opstanak je ono što "bode oči" mnogima, pa čak i Evropskoj kući fudbala (UEFA) koja sa posebnom pažnjom prati mečeve našeg najjačeg takmičenja, kao i Prve Lige Srbije. Ekipa Napretka napravila je seriju od šest uzastopnih pobeda, a da je pre toga imala sedam trijumfa za gotovo 30 utakmica. Svima je jasno da tu nešto nije kako treba. 

Takva dešavanja nisu prošla nezapaženo ni kod predsednika Vučića koji je najavio hapšenja "bande iz fudbala zbog koje nam se svi smeju".

- Mnogo sam tužan zbog završetka fudbalskog prvenstva u Srbiji. Ne samo što će doći VAR sledeće godine u Srbiji, nego vam obećavam da ćemo svu tu bandu iz fudbala da pohapsimo. Sve te zbog kojih nam se smeju za svirane penale, što igraju tri za tri i zbog kojih nam pojedini klubovi igraju u pobedničkom nizu kao da su Mančester siti ili PSŽ. Sve ćemo ih pohapsiti - rekao je predsednik.

U Srbiji se prethodnih nekoliko dana podigla velika prašina zbog dešanja na fudbalskim terenima, a kako je do kraja sezone ostalo još četiri kola, svi se nadaju da će sve proći bez neregularnosti.

Komentari (2)

sasa

05.05.2021 12:59

Opa, znaci zvezdu će ugasiti...

DEJAN

05.05.2021 13:10

Prvo gos presednice krenite od onoga sto s te mu dali pravo da vodi nas veliki klub...TERZICA a onda i ostale zajedno sa Stojkovicem kada je bio dir Zvezde vratite se nazad I ONDA S TE U PRAVU