Milorad Vučelić
Tanjug/Dimitrije Goll
Milorad Vučelić

Alo!/V. Marković

Milorad Vučelić, Foto: Alo!/V. Marković

Kada su ga upitali za finansijsku kontrolu UEFA-e rekao je:

"To je uobičajena kontrola koju UEFA vrši svake godine kod svih klubova. Ti moraš da obezbediš sva sredstva i potraživanja, da na određeni način reprogramiraš i postaviš. Svojevremeno sam bio u jednoj emisiji kada je Partizan bio suspendovan. Voditeljka me je upitala šta ćemo da radimo ako tako i ostane, a ja sam rekao da ćemo izvršiti kolektivno samoubistvo. Onda se pojavilo u novinama da sam to rekao izričito, a ne figurativno. Ta količina specijalnog rata koji se vodi." - rekao je Vučelić gostujući kod Sarape na Pinku.

Osvrnuo se i na izjavu koju je dao novinarima okupljenim u utorak u Zemunelu, kada je rekao da je odgovornost za poraze od Voždovca i Radničkog na igračima, a ne na upravi.

"Ako neko nije kriv, on je odgovoran. Ovde je reč o tome da se moraju uvažavati činjenice. Imaš sastav sa sedam, osam ili deset reprezentativaca. Zelenortskih ostrva, Crne Gore, Bosne i Hercegovine. Piše se da omladinska škola očajno radi, a sedam omladinaca je u timu. Priča se da se duguje igračima, a njima je pre dva dana isplaćena januarska plata. Taj "specijalni rat" koji se vodi tako izgleda. Ti kažeš bilo koju činjenicu, a neko je izvrne" - istakao je predsednik crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:

Na pitanje da li je tragedija što je Partizan treći, odgovorio je:

"Bilo je situacija u istoriji kada je Partizan bio i u zoni ispadanja. Naravno, to nije za pohvalu, ali dešavalo se. Dešavala se i veća bodovna razlika. Ne kažem da je dobro, ali je činjenica." - rekao je Vučelić.

Na Sarapinu opasku da ne bi bila tragedija ni da Radnički Niš bude prvak, Vučelić je istakao:

"Da, ali kada bi imao tim za to!"

Kada je upitan oko potrage za novim trenerom, bio je više nego izričit.

"Imamo trenera, to je Lazetić. Neće biti razgovora ni sa jednom trenerom. Za sada nema ideje za trenera" - istakao je predsednik crno-belih.