Đulija Nikastro
Printscreen/Instagram/nicastro.g
Đulija Nikastro

Printscreen/Instagram/nicastro.g

Đulija Nikastro, Foto: Printscreen/Instagram/nicastro.g

Italijanska sutkinja Đulija Nikastro bila je na udaru seksističkog vređanja na utakmici ekipa do 14 godina Treportija i Miranesea, piše "Gazetta Dello Sport".

Sve je krenulo od početka utakmice kada je dvadesetak roditelja iz Treportija uzvicima joj poručilo da se baviti najstarijim zanatom na svetu, umesto suđenjem.

Najgore se dogodilo tek kasnije na utakmici kada je jedan 14-godišnjak pre izvođenja kornera skinuo šorc i rekao sutkinji da ga oralno zadovolji ili da mu pokaže crveni, a 22-godišnjakinja mu je odmah pokazala put u svlačionicu.

Pročitajte još:

Povređeni trener

Printscreen/Facebook

Povređeni trener, Foto: Printscreen/Facebook

Radilo se o igraču Treportija zbog čega su roditelji na tribinama nastavili sa još snažnijim uvredama, na kraju utakmice jedan od igrača Miranesea je otišao na tribine kod spomenutih roditelja iz Treportija kako bi ih osudio zbog sramotnog ponašanja.

Celi slučaj se i dalje istražuje i očekuju se ogromne kazne za dečaka i klub, Nicastro je nakon susreta bila u šoku i primila je psihološku pomoć, Treporti je na kraju poslao službeno izvinjenje zbog užasnog ponašanja njihovog fudbalera.

Naš igrač je izgubio razum, već smo se izvinili organizatoru turnira, a isto ćemo učiniti sutkinji koju pokušavamo da kontaktiramo - rekli su iz kluba.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Referee? #today #referee #mywork #ilovemywork #aiavenezia #aia #figc #yellow #me #love #photooftheday #goodvibes

A post shared by Giulia Aurora Nicastro ? (@nicastro.giulia) on Nov 18, 2018 at 12:02pm PST