Milutin Sredojević
twitter/KickOffMagazine
Milutin Sredojević

twitter/KickOffMagazine

Milutin Sredojević, Foto: twitter/KickOffMagazine

* Popularniji je kao "Micho"

* Rođen je u Prokuplju 1. septembra 1969.

* Bio je defanzivac ali zbog povrede karijera mu je trajala svega sedam godina

Srpski fudbalski stručnjak Milutin Sredojević je ocenio kao besmislice navode da će sesti na klupu Zamaleka.

Doskorašnji trener Orlando Pajratsa uz Južnoafričke Republike je u egipatskim medijima već predstavljen kao šef stručnog štaba Zamaleka.

Bivšeg stratega Partizana predstavili kao novog trenera kluba, a potom mu doveli zamenu sledećeg dana, ni manje ni više nego drugog SRBINA!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 09:13 Zaista nesvakidašnja situacija! Aleksandar Stanojević, Foto: Profimedia * Sa 36. godina postao je najmlađi trener u istoriji Partizana * Vodio je crno-bele od 2010.-2012. * Uspeo je da uvede Partizan u Ligu šampiona Brojni mediji su preneli da je nekadašnji strateg Partizana, Aleksandar Stanojević, preuzeo ekipu egipatskog Zamaleka, ali došlo je do preokreta kakvog uglavnom ima na filmovima.

Prethodno je navedeno da je pominjanje Aleksandra Stanojevića kao kandidata za preuzimanje tog kluba "bilo samo mamac za protivnike".

"To je potpuna besmislica", rekao je Sredojević i dodao da je krenuo put Srbije kako bi bio uz bolesnu majku.

Zvezda nije postigla dogovor sa Garsijom zbog Olimpijakosa! Grci se umešali u pregovore i žele ga preoteti, Mateo može da bira između dve stvari!

AUTOR: maxbet-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 10:31 Vreme ili novac! Mateo Garsija, Foto: twitter/MarkovicNeb Delovalo je da je dogovor između Argentinca i Crvene zvezde veoma blizu kraja, ali je došlo do komplikacija. Poznato je da ofanzivca Las Palmasa želi da u svoje redove dovede i Olimpijakos, koji je upoznat sa veštinama ovog igrača pošto je igrao na pozajmici u Arisu.

Dodao je i da ne zna da li će se vratiti u Afriku, kao i da će Zamalek morati da izdvoji milione za to.

Istakao je i da ga je uprava Zamaleka molila da preuzme ekipu, ali je dodao da ništa nije potpisao, niti dogovorio i dodao mogućnost da se to desi.

Sredojević je rođen u Prokuplju, ali je fudbalom počeo da se bavi u ljubljanskoj Olimpiji.

Kao trener je vodio Palić, Spartak, mladu reprezentaciju Jugoslavije, Hajduk iz Kule, nekoliko klubova iz Afrike, a bio je i selektor Ruande i Ugande.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu