Siniša Mihajlović
Filippo Venezia/ANSA via AP
Siniša Mihajlović

Filippo Venezia/ANSA via AP

Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP

* Izašao je iz bolnice da bi vodio Bolonju na večerašnjoj utakmici

* Siniša boluje od akutne leukemije

* Verona - Bolonja 1:1

Legendarni nekadašnji fudbaler a sada trener Bolonje, predvodio je svoju ekipu u prvom kolu Serije A i na gostovanju u Veroni osvojio je bod! 

Njegovi fudbaleri su odlično započeli utakmicu, ali nisu iskoristili povoljnu situaciju koja se dogodila na početku meča!

"Grande mister" se vratio na teren, Italija, Srbija ali i ceo svet je proslavio njegov povratak, to je ovako izgledalo! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 21:38 Forza Siniša! Viktorija i Virdžinija Mihajlović, Foto: printscreen/Ins tagram * Večeras će voditi Bolonju sa klupe * Zbog njega su promenili pravilo u Seriji A * Tretman lečenja je uveliko počeo Posle 40 dana Siniša Mihajlović će sesti na klupu Bolonje.

Pavel Davidovič je skrivio jedanaesterac u 13. minutu i zaradio crveni karton zbog starta sa leđa, da bi Nikola Sansone par minuta kasnije bio precizan sa bele tače za vođstvo Bolonje.

U 36. minutu odličnim potezom, Portugalac Migel Veloso savladao je Skorupskog i tako uveo utakmicu u neizvesnost.

Bolonja nije uspela da iskoristi igrača više, pa je Siniša Mihajlović morao da se zadovolji sa bodom na svom povratku!

Povratak prepun emocija, ovako Mihajlović izgleda posle terapija u bolnici! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 25.08.2019. 20:47 - 25.08.2019. 21:22 Terapija izgleda daje pozitivne rezultate Siniša Mihajlović, Foto: printscreen * Duel Bolonje i Verone u okviru 1. kola Serije A * Zbog njega su promenili pravilo u Seriji A * Tretman lečenja je uveliko počeo Pre četrdesetak dana Mihajlović je objavio da boluje od leukemije, zato se privremeno i povukao sa klupe italijanskog orvoligaša.

Na terenu je proveo svih 90 minuta kapiten gostujućeg tima Andrea Poli koji je otkrio kako ga je dolazak Siniše Mihajlovića u nedelju popodne oduševio.

"Mihino prisustvo? Neverovatno iznenađenje! Ostali smo bez teksta kada smo saznali jer ga nismo očekivali. Još jednom je pokazao koliku snagu poseduje. Nemam reči da ga opišem... Presrećni smo i impresionirani što je ovde" - izjavio je Poli.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda