Miloš Degenek
Alo!/Marko Metlaš
Miloš Degenek

crvenazvezdafk

Miloš Degenek, Foto: crvenazvezdafk

* Odigrao je 22 utakmice za Zvezdu

* Predvodio je crveno-belo do Lige šampiona

* Nastupa za reprezentaciju Australije

Crvena zvezda je danas ozvaničila saradnju sa Milošem Degenekom, a sjajni štoper došao je u redove šampiona Srbije na jednogodišnju pozajmicu iz Al Hilala.

Po povratku u crveno-bele redove u kojima je prethodne jeseni bio najstandardniji član i imao značajan udeo u plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona, Degenek nije skrivao ushićenost.

- Kasnim jedno kolo, ali mi je drago što sam opet ovde. Nadam se i iskreno želim da ponovo ostvarimo lep rezultat i obradujemo sve naše navijače. Moj cilj i cilj svih ljudi u Zvezdi je da donesemo opet najbolji evropski fudbal na Marakanu. Radujem se povratku i sa nestrpljenjem čekam novi početak u voljenom klubu - rekao je Degenek.

Povratak u Ljutice Bogdana probudio je lepa sećanja kod australijskog reprezentativca.

- Često sam dolazio na treninge i utakmice, ali uprkos osećaju da nisam ni odlazio emocije su se probudile. Imao sam leptiriće u stomaku na putu do stadiona. Presrećan sam što sam ovde. Nadam se da će se ponoviti prošlogodišnje leto i jesen, da opet ostvarimo uspehe i uz malo sreće i zdravlja da ih i nadogradimo za stepenik - izjavio je štoper.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!