Miloš Pantović
FK Voždovac
Miloš Pantović

FK Voždovac

Miloš Pantović, Foto: FK Voždovac

Pantović je sa novim saigračima u Vrnjačkoj Banji na letnjim pripremama, i po njegovim rečima sjajno se uklopio u ekipu Voždovca.

- Tim je izuzetno mlad i zaista sam zadovoljan što ću imati prilike da igram za Voždovac i napredujem naravno. Nije teško uklopiti se u ovakvu sjajnu grupu ljudi, neke momke poznajem iz mlađih selekcija reprezentacije, pa sam tako sa Cvetićaninom sada i cimer na pripremama. Svi su me sjajno prihvatili u Voždovcu, i jedva čekam da nastupam za ovaj klub - izjavio je mladi Pantović.

Kada je reč o ambicijama za narednu sezonu, kao i Gajić juče, i Pantović pred sebe i svoje nove saigrače stavlja samo visoke ciljeve.

- Mislim da je realno da ovakva ekipa i ovakav klub pucaju na najviše domete i da je borba za vrh tabele realna. Nadam se da ćemo biti među prvih pet ekipa, i da će uslediti borba za mesto koje vodi u Evropu - jasan je bio ofanzivni vezista.

Miloš Pantović

FK Voždovac

Miloš Pantović, Foto: FK Voždovac

Zadovoljstvo postignutim dogovorom nije skrivao ni Jovan Damjanović.

- Pantović je dugo bio naša želja i drago mi je što je konačno postao deo našeg kluba. Mislim da pričamo o najtalentovanijem fudbaleru u Srbiji uz Filipa Stevanovića. Kao klub uvek radimo na tome da stvorimo ambijent za mladog igrača u kojem će moći da napreduje i ostvari svoj puni potencijal, i radićemo i dalje na tome. Ozbiljno ćemo se baviti Pantovićem i njegovim razvojem i nema sumnje da će on to vratiti na terenu kroz sjajne igre - izjavio je šef struke Voždovca.

Podsetimo, Zmajevi će u Vrnjačkoj Banji ostati do 17. jula, a prva kontrola utakmica očekuje ih u subotu 11. jula kada će im rival biti ekipa Sloge iz Kraljeva.

PROČITAJTE JOŠ: