Aleksandar Stanisavljević
FK Voždovac
Aleksandar Stanisavljević

FK Voždovac

Aleksandar Stanisavljević, Foto: FK Voždovac

* Ulaznice za ovaj meč se neće naplaćivati

* Zmajevima u goste dolazi ekipa Mladosti iz Lučana

* Svi posetiocu mogu na dan utakmice preuzeti besplatne karte na Info pultu Šoping centra Stadion, od 10 sati pa do samog početka meča

Fudbalski klub Voždovac pokazao je da prelazni rok na „Krovu“ nije gotov, te je tako danas u klubu iz Zaplanjske ulice predstavljen Aleksandar Stanisavljević.

Krilni igrač sa zavidnim iskustvom igranja u inostanstvu dolazi u Voždovac nakon epizode u Izraelskom Bnei Sakhinu.

Bivši saigrač iz napada, ikona ovdašnjeg fudbala pohvalio Miloševića, takođe poručio: "Uvek sam tu da pomognem"

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 13:08 - 22.08.2019. 15:06 Majstor u svoje vreme. Predrag Mijatović, Foto: Alo/Vladimir Marković Legendarni fudbaler Partizana Predrag Mijatović izjavio je da crno-beli sa Savom Miloševićem na klupi mogu da se suprostave Crvenoj zvezdi u borbi za šampionsku titulu.

Pre toga Stanisavljević je u Srbiji branio boje Donjeg Srema, Vojvodine i Radničkog iz Niša, dok je većinu karijere gradio u Austriji, Grčkoj i Mađarskoj.

Stanisavljević je bio tima Vojvodine koji je 2015. godine imao sjajan star u kvalifikacijama za Ligu Evrope, te je tako čak bila pobeđena i slavna Sampdorija rezultatom 4-0. U toj utakmici Stanisavljević je bio asistent i strelac jednog gola.

- Srećan sam što sam došao u jedan od najboljih klubova u Srbiji. Jedva čekam da odradim prvi trening sa novim saigračima i da se bolje upoznam sa novim klupskim drugovima. Ciljevi se znaju, prvo plasman u plej of, a zatim i borba za što bolje mesto na tabeli – svestan je Stanisavljević očekivanja navijača.

Aleksandar Stanisavljević.

FK Voždovac

Aleksandar Stanisavljević., Foto: FK Voždovac

- Privikavanje na novu sredinu biće mi utoliko lakše jer poznajem nekoliko momaka iz aktuelnog sastava, sa nekima sam bio i saigrač, tako da mislim da ću se od prvog treninga jako dobro uklopiti u tim – optimističan je novi igrač Zmajeva.

Priliku da vide novo pojačanje na delu navijači Voždovca mogu imati već ove subote od 20 časova na svom stadionu kada Zmajevima u goste dolazi ekipa Mladosti iz Lučana.

Real ponudio Bejla, Navasa, Hamesa i 100 miliona za JEDNOG JEDINOG IGRAČA! Najbolji deo: Odbijeni su!

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 11:20 Ovo je prešlo sve granice. Geret Bejl, Foto: AP/Frank Franklin Francuski šampion Pari Sen Žermen odbio je ponudu Real Madrida od 100 miliona evra i tri fudbalera u zamenu za Brazilca Nejmara. AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 10:39 Ako je neko ekspert, to je Mijat.

Ulaznice za ovaj meč se neće naplaćivati, te tako svi posetiocu mogu na dan utakmice preuzeti besplatne karte na Info pultu Šoping centra Stadion, od 10 sati pa do samog početka meča.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda