Partizan
FK Partizan
Partizan

FK Partizan

Partizan, Foto: FK Partizan

Jasno je da crno-beli imaju imperativ pobede, pošto već zaostaju sedam bodova za liderom Crvenom zvezdom i samo sa tri boda mogu da nastave ozbiljniju poteru za aktuelnim prvakom, dan posle proslave rođendana kompletnog Sportskog društva.

Sa druge strane, Voždovac je znao i da slavi na Partizanovom stadionu, često je sa istim rivalom igrao neizvesne mečeve, pa se nada da bi i sada mogao.

PROČITAJTE JOŠ:

Fudbaleri Crvene zvezde dva dana kasnije gostuju Zemunu u Gornjoj varoši, nakon što su doživeli težak poraz u Parizu od Pari Sen Žermena (6:1) u Ligi šampiona.

Možda je baš Zemun dobar test da se vidi da li je "šestica" sa "Parka prinčeva" uticala na ekipu Vladana Milojevića.

Od ostalih mečeva izdvaja se onaj u Novom Sadu između Vojvodine i Napretka, Radnik i Spartak se sastaju u Surdulici u sudaru timova koji su u krizi rezultata, dok niški Radnički gostuje Mladosti u Lučanima.

Kompletan raspored 11. kola, večeras: Partizan - Voždovac (18 sati). Sutra: Mladost - Radnički (16), Radnik - Spartak (16), Mačva - Bačka (17), Čukarički - Dinamo (18), Vojvodina - Napredak (18). Sutra: Zemun - Crvena zvezda (13).

Tabela: Crvena zvezda 28 bodova, Radnički Niš 21, Partizan 21, Čukarički 19, Mladost Lučani 18, Vojvodina 15, Napredak 14, Rad 13, Bačka 12, Proleter 11, Voždovac 11, Mačva 10, Zemun 9, Radnik 7, Spartak 7, Dinamo Vranje 6.