FK Vojvodina
FK Vojvodina
FK Vojvodina

FK Vojvodina

FK Vojvodina, Foto: FK Vojvodina

Najveće iznenađenje ovog kola je definitivno ubedljiva pobeda Pazaraca protiv Voše. Furiozno poluvreme plavih i tri pogodka mladog napadača Crvene zvezde na pozajmici u Novom Pazaru, Luke Markovića, bila su dovoljna za novi tri boda. Sve što je Vojvodina uspela da uradi do kraja bio je gol utehe.

Pored het trika Markovića, utakmicu je obeležila i neprimerena reakcija šefa struke Vojvodine, Nenada Lalatovića, koji je zbog prigovora sudiji Piperu dobio crveni karton. Onda se predstava prenela na ložu, gde su se pokačili trener crveno-belih i neko iz urpave domaćih. 

Nenad Lalatović

Alo/Marko Metlaš

Nenad Lalatović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Sparatak je lošu seriju rezultata (dva poraza i remi) prekinuo u ključnom trenutku, pa je pobedom u derbiju nad Čukaričkim preuzeo četvrto mesto na tabeli Superlige - 4:2 (2:2).

Ključni igrač ekipe Vladimira Gaćinovića bio je odlični Nemanja Nikolić, koji je sa dva pogotka i asistencijom predstavljao nerešivu enigmu za odbranu Brđana. Čukarički je bljesnuo samo u finišu prvog poluvremena, kada je stigao do izjednačenja, ali je domaćin bio kvlalitetniji protivnik tokom najvećeg toka utakmice i zasluženo stigao do slavlja.

Uzbudljivo je bilo u Bačkoj Palanci, gde se domaćin vratio protiv Javora i stigao do vrednog boda (2:2). Seriju asistencija i odličnih mečava nastavio je levi bek ekipe iz Ivanjice Marko Jevremović. Voždovac vezao i drugu pobedu u prvenstvu, pošto je savladao Mačvu u Šapcu golovima Putinčanina i Lasickasa sredinom drugog poluvremena, koga moramo pohvaliti za partije koje pruža u poslednje vreme.

PROČITAJTE JOŠ: