FK Vojvodina
Alo/Marko Metlaš
FK Vojvodina

Alo/Marko Metlaš

FK Vojvodina, Foto: Alo/Marko Metlaš

U meču koji je odigran bez prisustva gledalaca na „Karađorđu“, strelci za Vošu bili su Bojić u 56. i Čović u 67. minutu sa bele tačke.

Prva prilika na utakmici je viđena u 11. minutu, kada je, nakon kornera, udarac glavom uputio Čović, Kostić je odbranio, a potom je i Mrkaić glavom pokušao da postigne gol, ali je ponovo dobro reagovao golman Radnika.

Na drugoj strani, gosti su uzvratili u 20. minutu, kada je Lukić ostao sam ispred Vukliša i šutirao, golman Vojvodine je odbranio, lopta se potom odbila do Lukića koji je ponovo uputio udarac, ali je čuvar mreže Voše još jednom sjajno odreagovao.

U drugom poluvremenu, Vojvodina je povela u 56. minutu. Drinčić je pokušao da šutira sa oko 18 metara, neko od igrača Radnika ga je izblokirao, ali je lopta potom došla do Bojića, koji je neometan sa oko šest-sedam metara iskosa doveo crveno-bele u vođstvo - 1:0.

Već u 65. minutu, dosuđen je jedanaesterac za Vojvodinu, nakon što je ponovo Bojić izbio sam ispred Kostića, koji ga je faulirao u šesnaestercu, pa je sudija Marko Ivković iz Lajkovca dosudio penal. Siguran izvođač jedanaesterca je bio Čović, koji je tako povisio prednost - 2:0.

Uprkos sigurnom vođstvu, crveno-beli su i u nastavku utakmice bili tim koji je više napadao, ali su nove prilike izostale, pa je meč završen rezultatom 2:0 za Vojvodinu.

PROČITAJTE JOŠ: