Lids junajted
AP Rick Rycroft
Lids junajted

AP Rick Rycroft

Lids junajted, Foto: AP Rick Rycroft

Vlasnik Pari Sen Žermena, namerava da kupi nekadašnjeg finalistu Lige šampiona i trostrukog prvaka Engleske Lids.

Pročitajte još:

Lids se trenutno takmiči u Čempionšipu, drugom takmičenju po snazi u Engleskoj, a većinski vlasnik kluba Andrea Radricani spreman je da proda svoje deonice.

Prema pisanjima stranih medija Al Kelaifi je već uspostavio kontakt sa Radricanijem, a za sada nije definisano da li bi bogati katarski šeik kupio svih 90 posto vlasništva ili samo 51 posto.

Navodno, Al Kelaifi želi da napravi veliki klub koji bi se takmičio sa Mančester sitijem kojeg drži konzorcijum iz Ujedinjenih Arapskih Emirata na čelu sa šeikom Mansurom bin Zajedom.

Partizanu naglo porasle šanse protiv Mančestera - Ovakav epilog niko nije očekivao

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 16.10.2019. 21:23 David de Hea sigurnio neće biti u konkurenciji za utakmicu Partizana i Mančester junajteda, a velike su šanse da u Beograd ne doputuje ni Pol Pogba. Foto: AP Martin Rickett Golman Mančester junajteda se povredio u utorak na meču španske reprezentacije protiv Švedske u Stokholmu, zbog čega je napustio igru u 60.

Kako bi se izbegao sukob interesa, Al Kelaifi se ne bi službeno vodio kao vlasnik Lidsa, već bi tu funkciju obavljao jedan od njegovih najbližih saradnika, najverovatnije Adel Mohamed.

Bonus video: Prazan stadion u Viljnusu