Vladimir Ivić
Printscreen
Vladimir Ivić

Printscreen

Vladimir Ivić, Foto: Printscreen

Vladimir Ivić u Engleskoj? Moguće je. Rođeni Zrenjaninac koji je započeo svoju fudbalesku karijeru u Proleteru, kako prenose Engleski mediji mogao bi da napravi veliki korak u svojoj trenerskoj karijeri i nakon PAOKA i Makabija iz Tel Aviva preuzme Votford.

Engleski velikan u kome su stasavala mnoga fudbalska imena sprema se da za svoga menadžera u novoj sezoni imenuje srpskog stručnjaka Vladimira Ivića. Trener koji je uspešno vodio PAOK sa kojim se 2017. godine osvoio kup Grčke, veliki uspeh napravio je i sa Makabijem iz Tel Aviva, sa dve uzastopne osvojene titule lige, a njegovom timu pripao je i Superkup u sezoni za nama.

Ivić bi na klupi zamenio Hajdena Mulinsa koji je bio četvrti trener ove sezone što je vodio tim, ali uprkos čestim promenama na klupi Votford nije mogao da izbegne ispadanje u Čempionšip.

Vladimir Ivić

Tanjug/Dimitrije Nikolić

Vladimir Ivić, Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Igračku karijeru počeo je u Proleteru Zrenjanin pre nego što se pridružio Partizanu za koji je igrao 176 puta, između ostalog i u Ligi šampiona. Prešao je u Borusiju Menhengladbah, AEK Atinu, Aris Solun i PAOK i završio igračku, a započeo trenersku karijeru, u početku sa igračima mlađim od 20 godina.

Izvor sa Vikeridž Roada rekao je Football Insider-u da odbor ima na Ivića čim je napustio Makabi iz Tel Aviva. 

PROČITAJTE JOŠ: