Vladan Milojević
Alo/M.Metlaš
Vladan Milojević u Marijampolju

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević u Marijampolju, Foto: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da očekuje bolju igru svog tima u Beogradu protiv litvanske Suduve u revanšu 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Suduva je jako nezgodna ekipa, što su pokazali u Litvaniji. Odigrali smo na dobar način tamo, ali je nedostajala završnica. Sada verujem da možemo još bolje, uvek može i ja ne znam za limite. Neće biti iznenađenja, protivnika respektujemo. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže nas", rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Posle remija bez golova u Marijampolju, Milojević nije isključio da će biti promena u startnoj postavi.

"Ima dosta dobrih ekipa u Evropi, nije više kao nekad. I Suduva je sastavljena sa dosta igrača iz bivše Jugoslavije, sa dobrim karijerama i najboljima iz Litvanije. Mi izlazimo iz pripremnog perioda pred značajne utakmice, za razliku od Suduve i to me zabrinjava. Tako je kako je, a na nama je da se spremimo na najbolji mogući način".

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

Prema njegovim rečima očekuje bolju realizaciju šansi, posebno bolju partiju Ričmonda Boaćija.

"Boaći je imao je jako dobru sezonu pre odlaska u Kinu. Ono što me raduje je da je dobro radio u pripremama, očekujem vrlo brzo da se vrati na stare partije. Vukao je povredu više od mesec dana u finišu prošle sezone, falio nam je... Verujem uvek u svoje igrače i da će Ričmond biti na nivou".

On je prokomentarisao i odlazak doskorašnjeg kapitena Vujadina Savića u kiparski APOEL, ali i činjenicu da je neophodno pojačanje na poziciji štopera gde su samo Srđan Babić, Nemanja Milunović i povređeni Radovan Pankov.

PROČITAJTE JOŠ:

"Drago mi je da je Vujadin otisao u veliki klub, veliki je profesionalac. Videćemo kakva je situacija i da li ćemo reagovati u narednim danima", zaključio je on.

Revanš utakmica Crvena zvezda - Suduva igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45 sati.

BONUS VIDEO:

Suduva - Crvena zvezda , početak utakmice!