Nemanja Matić
Alo/Marko Metlaš
Luka Modrić

(AP Photo/Bernat Armangue)

Luka Modrić, Foto: (AP Photo/Bernat Armangue)

Za nešto više od mesec dana ući ćemo i u 2020. godinu, a prvi mesec će doneti puno zanimljivosti u fudbalskom svetu.

Otvara se zimska transfer pijaca, a brojni igrači pritom ulaze i u poslednje godine svojih ugovora.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema Bosmanovom pravilu oni će moći da pregovaraju sa drugim klubovima, čak i da potpišu predugovore, često je pomenuto pravilo koristio Juventus, koji je tako u svoje redove doveo igrače poput Emrea Džana, Arona Remzija, Samija Kedire, Danija Alveša i brojne druge.

Sada bi i Milan da se ovajdi o ovo pravilo, pa su bacili oko na tri igrača koji su pred istekom ugovora.

Nemanja Matić

Alo/Marko Metlaš

Nemanja Matić, Foto: Alo/Marko Metlaš

U pitanju su levi bek PSŽ Lajvin Kurzava, vezista madridskog Reala Luka Modrić i vezista Mančester junajteda i reprezentativac Srbije Nemanja Matić.

Kurzavu prati i Inter, što se tiče Modrića, već neko vreme se priča o njegovom poznanstvu sa tim-menadžerom "Rosonera" Zvonimiru Bobanu i mogućem prelasku na "San Siro", dok je u više navrata u italijanskim medijima spekulisano da su pojedini timovi sa Apenina, uključujući i Milan, veoma zainteresovani za Matića.

Zbog "Kosovo je Srbija" dobijamo zabranu koja nam drastično umanjuje šanse za Evropsko prvenstvo

AUTOR: Kurir/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 20.11.2019. 16:48 - 20.11.2019. 16:54 Ovo ne smeju da urade. UEFA, Kosovo, Foto: Wikipedia Disciplinska komisija UEFA pokrenula je postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog dešavanja na meču kvalifikacija Srbija - Ukrajina. Razlog za to transparent s natpisom "Kosovo je Srbije", kao i skandiranje navijača "Kosovo je srce Srbije".

Problem bi mogle da budu plate hrvatskog i srpskog fudbalera, Modrić u Realu ima 11 miliona godišnje, Matić u Junajtedu sedam.

BONUS VIDEO:

Gordić: "Nastala je tišina u svlačionici Partizana"