Zinedin Zidan
AP
Zinedin Zidan

AP

Zinedin Zidan, Foto: AP

* Luka Jović je ovog leta stigao u Real

* Zidan je celu trenersku karijeru proveo u Real Madridu i njihovom drugom timu

* Ispisao je istoriju sa madridskim klubom pošo je osvojio tri vezane Lige šampiona

Zinedin Zidan, trener Real Madrida, nije bio preterano zabrinut posle remija sa Valjadolidom u drugom kolu La Lige. Legendarni francuski fudbaler rekao je da ekipa nije imala sreće i da će se to u jednom trenutku promeniti.

Nismo mi Diznilend, da zabavljamo svakog! Šteta za primljeni gol...

AUTOR: B92/V.Ž. DATUM I VREME: 24.08.2019. 22:13 - 24.08.2019. 22:33 Liiverpul je jedini sa maksimalnim učinkom posle tri meča u Premijer lig Jirgen Klop, Foto: Tanjug/AP, Rui Vieira Trener Liverpula Jirgen Klop bio je oduševljen posle pobede njegovog tima protiv Arsenala (3:1) u derbiju trećeg kola Premijer lige. AUTOR: Alo.rs/ M.

"Jovićev prvi šut ka golu je bila prečka. Karim je kasnije postigao gol... Sve će se to promeniti. Istina je da smo igrali dobro u prvom delu", rekao je Zidan.

Jang Bojs uvalio četiri komada Cirihu pred Marakanu! (VIDEO)

AUTOR: Kurir/V.Ž. DATUM I VREME: 24.08.2019. 21:35 - 24.08.2019. 22:07 Jang bojs je lider na tabeli u prvenstvu sa 13 bodova, jer je posle uvodnog remija sa Servetom, vezao četiri pobede Jang Bojs, grb, Foto: bscyb.ch * Crvena zvezda i Jang Bojs u utorak igraju revanš plej-ofa Lige šampiona * Prvi meč završen 2:2 * Jang Bojs lider švajcarskog prvenstva Fudbaleri Jang bojsa pregazili su Cirih kao domaćini 4:0 (1:0) u petom kolu švajcarskog prvenstva.

Novinare je zanimalo da li ćemo više gledati na terenu Jovića i Benzemu zajedno.

"Da, igraćemo više 4-4-2", kratak je bio Zidan.

Real Madrid odigrao je 1:1 sa Valjadolidom, a Francuz je još dodao da ima gorak ukus u ustima.

PROČITAJTE JOŠ:

"Gorak je ukus, zato što smo uspeli da postignemo gol u drugom poluvremenu, što nije bilo nimalo lako jer su se dobro branili", rekao je Zidan i zaključio da "problem nije što su izgubili loptu kod primljenog gola, već što su bili loše pozicionirani".

Real Madrid u narednom kolu gostuje Viljarealu.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda